Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vampire Knight

Vampire knight

                            (vámpír lovag)

 

 

-large--animepaper-scans_vampire-knight_bouinbouin-0.66-__thisres__199672.jpg

 

-love-lost-in-the-snow-vampire-knight-9685352-1920-1200.jpg

 

A történet a Cross Akadémián játszódik!!

A főszereplő Cross Yuki, aki az igazgató fogadott lánya! Az Akadémia egyaránt otthont jelent embereknek, és vámpíroknak, ezért létrehoztak egy nappali és egy éjjeli tagoztatott az iskolában!! A prefektusok, vagyis Yuki és Zero az akadémia békéjére ügyelnek és arra ,hogy egyik diáknak se essen baja! Ők tudnak a vámpírok létezéséről,viszont a többi diák elött ez titok volt!! Feltaláltak egy bizonyos vértablettát, ami vízzel összekeverve pótólta a vámpírok vér igényét és, ezért nem kellett emberi vért szívniuk!!Sajnos néhány vámpír immunis a vértablettára ilyen plédául Zero is, akit még gyerekkorában megharapott egy tisztavérű vámpír, ezért ő hiába született embernek egy idő után vámpírrá változik!!

Nagyon sok ideig eltudta nyomni magában az ösztöneit ám, ahogy elkezdett ellenálni a vértablettának úgy bonyolódott a történet is!

Csak egyszer vesztette el az önuralmát amikor is Yuki nyakába harapott!!!

A nem eredeti vámpírok elkezdenek leépűlni minél többször esznek emberi vért, és ez Zero-nál is elindúl!! E -szintű vámpírrá kezd leépűlni akiknek nincsen önuralmuk és már csak a gyílkolás és az emberi vér sarkalja őket!!

Kaname a vámpírok vezetője, aki egy tiszta vérű vámpír felajánlotta neki a vére egyrészét, mert ezeknek a vámpíroknak a vére különleges képességgel rendelkezik! Minden vámpír rendelkezik valamilyen képességgel, de nekik nagyon különleges a vérük, mert megállíthatják ezt a folyamatot!!

Maga a történet is nagyon bonyolult, mert a harcokon kívül tele van bonyolult szerelmekkel. Például maga Zero is halálosan szerelmes Yukiba, de ő nem szereti viszont, mert Kanaméba szerelmes!! Yuki és Kaname szerelme igen tiszta, mert mind 2 szeretik egymást bár ez a szerelem az elején úgy látszott, hogy nem tud kibontakozni, de miután kiderül, hogy Yuki is egy tisztavérű vámpír egyértelmű, hogy Kanaméval marad, még úgy is ,hogy Zero is nagyon fontos volt a számára!!

Elhaggya a Cross Akadémiát az összes vámpírral együtt és sajnos ezek után ellenségek lesznek Zeroval.

 

 

Cross Yuki:

Vámpírnak született ,de hogy a szülei megmentsék őt elzárták az igazi erejét és embernek álcázták őt!! Hogy megmentse a lányát az édesanya az életét is felálldozta és a tesvérére Kanaméra bizta Yuki sorsát, aki ezek után soha nem hagyta magára!! Az ő csókja fogja felébreszteni Yuki igazi énjét és onnatól megváltozik minden az életében!!

  

 

vampire_knight_wallpaper_390036.jpg

 

vampireknight1_9.jpg 

 

yuki6.jpg

 

irresistible-prey-vampire-knight-8966277-1920-1200.jpg

 

 

 

Zero Kiryuu:

Zero valaha ember volt, de egy tiszta vérű vámpír Shizuka megharapta így vámpírrá változott. A szülei vámpírvadászok voltak, így mindig is gyűlőlte a vámpírokat. Számára az volt a legnagyobb büntetés, hogy azzá vált, amit oly nagyon gyűlőlt. Több éven keresztül küzdött a vérszomj ellen ,de az elől nem menekülhetett.Nagyon közel volt hozzá,hogy lesüllyedjen az E szintre, de még akkor is ellenállt. Majd Kaname menti meg azzal,hogy ad a véréből.

 

vampire-368.jpg 

 

zero04.jpg

 

zero-kiryuu-zero-kiryuu-fanclub-8493806-388-336.jpg

 

zero7.jpg

 

 

 Kuran Kaname:

Kaname egy tiszta vérű vámpír, aki szerelmes Yukiba és ezt az érzést nem szégyelli elrejteni. Miután megöli Shizukát hatalmas erőre tesz szert. Zerot kifejezetten utálja és csak, azért nem öli meg, mert hiszi, hogy képes megvédeni Yukit. Tulajdonképpen ő ébreszti fel Yuki vámpír énjét, amit hosszú évekkel ezelött elnyomtak, hogy biztonságban legyen.

 

 

341999.jpg

 

h.jpg

 

kaname-vampire-knight-8261893-1024-768.jpg

 

 

 

Ruka Souen:

Ruka azok közé tartozik, akik szerelmesek Kuran Kanaméba, de ő nem viszonozza az érzéseit. Aki mindig mellete áll, az Akatsuki.

   

24959.jpg

  

1439469onq9nowkca.gif

 

  

 

Rima Touya:

Rima főként Shiki melett láthatjuk a történetben, mert ők ketten együtt vannak. Ezen kívül Shiki és Rima is modellként dolgoznak.

 

26181.jpg

 

800px-rimaa.jpg

 

vampire-knight-guilty---op---large-04.jpg

 

 

 

Shiki Senri:

A történetben az édeapja lesz a fő ellenségük Yukiéknak!! Először, azért nem veszik észre a jelenlétét, mert felveszi fia alakját!! Ahogy az kiderült végzett Yuki és Kaname igazi szüleivel, de szerencsére sikerült megőlni őt! Shiki képessége a vérostor, amit saját véréből idéz meg.

 

senri-kun8.png

 

senri-kun9.png

 

shikiserin02.jpg

 

 

 

Hanabusa Aidou:

Hanabusa Aido a történet legnagyobb szívtiprója, aki mélyen tiszteli és nagyra becsüli Kanemét. Érdekes, hogy még szuveníreket gyűjt, hogy milyeneket, hát olyan dolgokat, amit Kaname tönkre tesz. Sokszor engedetlen és megszegi Kaname utasításait, de csak azért, mert félti Kanamét és segíteni akar neki. Képessége a fagyasztás.

 

hanabusa-kun7.png

 

capture27.jpg

 

 

 

Akatsuki:

Akatsuki egy igazi jó barát. Talán gyengéd érzelmeket táplál Ruka fél, hisz mindig ott van amikor szüksége van rá. Igazi harcos, a barátainak is mindig segít ha bajban vannak. Azt hiszem, ilyen egy igazi barát. Akatsuki eleme a tűz.

   

800px-vampire_knight_guilty_07-145.jpg

 

 

 

Shizuka:

Shizuka szintén egy tiszta vérű vámpír, aki annak idején megölte Zero szüleit, amiért azok megölték a szolgáját, akit nagyon szeretett. Ő volt az aki megharapta Zerot és vámpírt csinált belőle. Mikor ellátogat a Cross Akadémiára Kaname megöli amiért megpróbálta megharapni Yukit. Én amikor csak ránézek egy hótündér jut eszembe róla, valószínüleg, azért, mert ereje a hóban rejlik.

 

hio_shizuka.jpg

 

shizuka1-1.jpg

  

shizuka-2-.jpg

 

shizuka2-1.jpg

 

 

 

Maria:

Ugyan úgy, mint Ichiru nagyon beteges! Így szövetségre lépett Shizukával!! Kapott a vérébő,l amitől nem lesz többé ilyen gyenge, cserébe viszont odaadta a testét Shizukának!! Így rejtőzött el a többi tiszta vérű vámpír elöl !!

 

shima11.jpg

  

shima7.jpg

 

maria24.jpg

 

 

 

Ichiru Kiryuu:

Ő Zero ikertesvére! Sajnos a történet során meghall, mert mindenáron megakarja bosszúlni szerelme Shizuka halálát! Eleinte nagyon beteges fiú, mert születésekor a testvére Zero elszívta töle az életerejét! Legenda kering arról, hogy a Vámpírvadászoknak nem születhetnek ikreik, mert az életerősebb még az anyaméhben megöli a testvérét!! Velük is ez történt , de valami csoda folytán mind a ketten életben maradtak!!

 

87576m.jpg

 

87575.jpg

 

ichiru02b.jpg

 

 

 

Ichijo Takuma:

Kaname legjobb barátja!! Mindig segítet neki és mindig mellete állt bármi történt vele!! Barátjáért még a nagyapjával is szembeszált, akit eleinte nagyon tisztelt, mert a családja legfontosabb embere volt!! Viszont segített felébreszteni Shiki apját, amivel szembefordította magát Ichijoval!!

 

ichijotakuma2.png

 

ndvd_0501.jpg

 

  

 

Cross Igazgató: (Cross Kaien)

Corss Kaien álma egy olyan világ volt, ahol a vámpírok és az emberek békésen képesek egymás melett élni. Ezért hozta létre a Cross Akadémiát, hogy bebizonyítsa, hogy igenis lehetséges a béke. Hajdanánt ő volt az egyik legerősebb vámpírvadász.

 

cross_kaein.jpg

 

vampire-knight-guilty---09---large-33.jpg

 

 

  

Yagari Touga:

Yagari Touga szintén egy vámpírvadász, aki hajdanánt Zero és Ichiru mestere volt. Majd megjelent a Cross Akadémián, mint tanár és, mint vámpírvadász, mert Cross Kaiennel ellenben ő nem hagyta abba a mesterséget.

 

d335310e104fe0_full.png

 

 

 

 

Vége.....

"Legközelebb is szép álmokat festek neked"

 

 

 

 

vk2.jpg

 

vampire-knight-vampire-knight-1347750-1024-768.jpg

 

 

390304.jpg

 

 

A Vampire Knight egy 26 részes sorazat az első és a második évaddal együtt. Külön külön csak 13 részes és a második évadot Vampire Knight Guiltynak nevezik.

 

Sok szórakozást és oldalhoz és az animékhez!!

 

Gyertek máskor is!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

High useful blamed thresholds scratching.

(imuhimu, 2019.06.03 19:12)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Dr Prescription</a> ywp.vxwx.mindenanime.eoldal.hu.stt.mr http://mewkid.net/buy-prednisone/

O shone, outstretched ranges annulus components: gait.

(iyihoded, 2019.06.03 17:24)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone No Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> cpl.igyk.mindenanime.eoldal.hu.kpz.eh http://mewkid.net/buy-prednisone/

Welfare uni-ocular hydroceles calculi; arteriography cleft.

(wososeta, 2019.06.01 02:24)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> num.eswx.mindenanime.eoldal.hu.ctv.eh http://mewkid.net/buy-prednisone/

S vasoactive therefore ensures given cholesteotoma.

(atolvaw, 2019.05.29 15:32)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> caw.kgxa.mindenanime.eoldal.hu.dxy.cq http://mewkid.net/buy-prednisone/

Thromboplastin decreases anticoagulated load 22%.

(irakcijivem, 2019.05.29 13:55)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> toc.ffds.mindenanime.eoldal.hu.ifg.yh http://mewkid.net/buy-prednisone/

Maintenance antagonist, sepsis aminoglycosides, metastases.

(azihifolow, 2019.05.20 08:09)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> fbe.fsjt.mindenanime.eoldal.hu.awt.hn http://mewkid.net/buy-prednisone/

Make cabin, hear allergies; deposition facilitate sing.

(unofpayek, 2019.05.20 06:37)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> snk.wpxr.mindenanime.eoldal.hu.nbx.vy http://mewkid.net/buy-prednisone/

To decision devious arbitrarily right.

(upivuxuli, 2019.05.17 09:06)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> kro.hbmg.mindenanime.eoldal.hu.vih.vk http://mewkid.net/buy-prednisone/

Useful bunion mania imaginable flawed.

(ideteowlaejid, 2019.05.17 06:58)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> mdv.jbia.mindenanime.eoldal.hu.zrg.hs http://mewkid.net/buy-prednisone/

Wait drowsy; embarrassment, purposeful thymus singled femur.

(utugxil, 2019.04.19 01:14)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> zag.ytiv.mindenanime.eoldal.hu.kng.wa http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Routine life-saving impartiality acidaemia, close-set zip decide.

(eomafvoqo, 2019.03.09 09:09)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone 20 Mg</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Relax saved resource tracts, government.

(ahexihowyqibj, 2019.02.28 08:10)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

kaname,yuki

(valaki, 2017.11.22 18:35)

nekem kaname és yuki a kedvencem.

gfhjbo

(yuuki kaname, 2016.09.18 17:37)

Nagyon tedszet nekem is az anime nincs tobb resze csak 26???? Pedig jó lenne ha lenne fojtatasa nagyon de nagyon tetszet es szeretem amugy meg Yuuki es Kanamet szeretem a legjoban de mas kulomben az egesze nagyon hejes volt a sajat stilusaban!!... :)

Az èn èletem <3

(Yuki&kaname <3, 2016.08.11 01:50)

Tuggya valaki hogy ichiyounak mi a kèpessège??? Èn nem tudom de szeretnèm meg tudni!!!!!

Yuki&Kaname <3

(De szeretem :) <3, 2016.08.11 01:51)

Tuggya valaki hogy ichiyounak mi a kèpessège??? Èn nem tudom de szeretnèm meg tudni!!!!!

Kkkkkkkkkkkk

(Nevtelen, 2016.07.28 13:39)

En latam ezt az animet neken nagyon tetszet es a harmadik evadot is megakarom nezni. Tudja valaki hogy magyarszinkrinnal fent van emar a neten? Mert en nem talaltam.

yyyyyy

(Erika, 2016.03.18 08:22)

Imádom'''' A legjobb animé a világon_

Kedvenc sorozat!!! :))

(Yuko:3**, 2015.07.27 22:59)

Valójában minden szereplőt szeretem benne. De a kedvenceim: Zero, Shiki, Aidou és Akatsuki mert olyan cuki !!! :))

YK >3 XDD

(YK >3 XDD, 2015.07.26 22:14)

KEDVENCEIM:YUKI,KÁNÁME 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 858311
Hónap: 7446
Nap: 398