Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XV.rész - Az átérző vámpír

(Josua sebei begyógyultak és emellett hihetetlen erőre tett szert. Train folyamatos támadási okozta sebek is sorra begyógyultak. Hiába sebesíti meg sérthetetlenné vált, hogy ezt bebizonyítsa kígyókat sem idézett, hagyta, hogy Train megsebesítse. Mikor Train látta, hogy a támadásai mit sem érnek abba hagyta. Joshua azonban nem várt addig amíg Train újra támad. Joshua Train elé egy kígyót idézet ami, megjelenésekor a farkával a falnak csapta. Train a falnak zuhant ahol egy lyuk keletkezett. Szinte rögtön felállt. Belemarkolt a kaszája nyelébe, de amikor le akart csapni vele, a karjai nem mozdultak!)

Train gondolja:

-Megbénultam, de mitől!?

(A vállában szúró, fájó érzést érzett, mint ha valami megharapta volna. Késöbb észrevette, hogy a teste körül egy láthatatlan lény (kígyó) van, ami azzal, hogy vállon harapta és gúsban tartja, mozgásképtelenné tette. Yume nem értette, hogy Train miért nem támad. Ráadásul egy hatalmas fenevad közelített felé. Maga a kígyó nagyobb volt, mint Train és Yume együtt véve.)

Yume gondolja:

-Train nem mozdul! Valamit csinálnom kéne, Különben Train! Nem, nem-nem is akarok bele gondolni! A kígyót nem tudom legyőzni, ha rálövök, egyszerűen átrepül rajta. Joshuát kéne megtámadnom, de ha rálövök, egyből elrepíti a golyót a kígyó, amin ül.

-Jaj mit csináljak?

( Yume akkor meglátta Tayuyát)

-Ha Tayuya adja Joshuának az erejét, akkor elég megszakítanom a koncentrációját. Ez az egyetlen dolog amit tehetek!

( Yume a közelben lévő villanypóznához sietett. Felmászott rá egészen a tetejéig. Mikor felért a tetejére elrugaszkodott róla, hogy egy emeletes bérhát párkányára érkezzen. Azonban az ugrás kicsi volt. Csak az egyik kezével tudott megkapaszkodni a párkány szélén.)

-Muszály megcsinálnom Trainért! Elég volt abból, hogy csak Train kockáztatja az életét, és én nem csinálok semmit!

( Megkapaszkodott a másik kezével is)

Yume gondolja:

-Még szerencse, hogy jó vagyok tesiből.

( Yume végig kúszott a párkányos, hogy a kígyó mögé kerüljön. Ismét elugrott ám ezúttal szerencsésebben érkezett. Probléma nélkül landolt az árnylény hátán. Szerencséjére sem a lény sem Tayuya nem vette őt észre. Azon a hatalmas kígyón Yume csak egy aprócska bolhának látszott, így nem csoda, hogy a kígyó nem igazán foglalkozott a jelenlétével. Yume előhúzta a pisztolyt és amilyen gyorsan csak tudott haladni az állat testén Tayuya felé közelített. Egyre csak azon járt a feje, hogy mit kéne tennie mikor odaér. Belemerülve a gondolataiba megcsúszott. A csúszás hatására hosszan felsikított, de senki még csak nem is reagált rá. Akkor Trainre pillantott és látta, hogy az árnykígyó már teljesen körbe tekeredett a testén.)

-Sietnem kell!

(Hintázni kezdett, hogy lendületet szerezzen magának. Mikor már meg volt kicsit oldalra eltérítve  a mozgást és a kezével kifejtett erő segítségével egy U alakú ívet leírva közvetlenül Tayuya mögé került és a pisztolya végével leütötte.)

-Nem történik semmi. Most mit csináljak?:

( Yume becsukta a szemét és szorosan összeszorította a szemhéját.)

- Train segítsd! Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem még!

( Kinyitotta a szemét, de még akkor sem történt semmi, vagy mésis?! Tayuya körül a kék aura kezdett halványodni. Amikor ezt észrevette Azon nyomban Joshuára nézett, aki görnyedt testartással a kezét az arca elé helyezve állt. Látszott, hogy az elszenvedett sérülések amit Tayuya gyógyított meg ismét megjelentek a testén. Remegett a teste, majd a fájdalomtól térdre zuhant. Bár Joshua még csak egy gyereknek látszik, lehet több, mint száz éves is, így nem csoda, hogy Yuméban sajnálat és szomorúság ébredt fel Joshua iránt, de ha választani kéne Train és ő között, habozás nélkül Traint választaná, erre gondolt. S nem bánta meg a döntést.)

Joshua:

-Lehet, hogy én meghalok, de akkor te is jössz velem Train.

(Joshua elnehezült kezét Train felé nyújtotta, mintha meg akart volna valamit markolni, majd hírtelen összezárta. Joshua általában az elméjével irányítja  az alatvalóit ám ha kézzel jeleket küld nekik, sokkal nagyobb hatást ér el vele. A kígyók is sokkal erősebbek lesznek. A kígyó Train körül egyre szorosabban és szorosabban tekeredett, ahogy azt Joshua parancsolta neki.)

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 962464
Hónap: 7291
Nap: 110