Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shaolin Leszámolás

Shaolin Leszámolás:

(Xiaolin Snowdown)

 

 

raimundo-_kimiko-_omi-_clay.jpg

 

Történet:

Réges régen kb. olyan 1500 évvel ezelött Dashi-mester megküzdött Wuyával a boszorkánnyal, aki uralma alá akarta halytani a világot. Azonban Dashinak a Shen-Gong-Wui segítségével Wuyát az idők végezetéig egy fadobozba zárta.Ez volt az első Shaolin leszámolás.Ezek után Dashi és Dojo elrejtették a Shen-Gong-Wukat egymástól a legtávolabbi helyre. Még 1500 év elteltével is létezik a Shaolin templom ahól a tanítványok és mesterek arra várnak,hogy ha felfedik magukat a Shen-Gong-Wuk ők megvédhessék azokat és megakadályozzák,hogy rossz kézre kerülhessenek ezek a varázserővel bíró tárgyak.Mindegyik Wu különböző kepességgel ruházza fel a használóját,ezért olyan fontos,hogy ki bírtokólja ezeket. A történet 4 Shaolin harcosról szól.Omiról,Raimundóról,Kimikóról és Clayről. Ők különböző elemeket uralnak.A Vizet,Szelet,Tüzet és a Földet. Az elemeik tökéletes uralmával és sok gyakorlással a céljuk az,hogy egyre magasabbra emelkedjenek a ranglétrán kiválasztottakként. Feladatuk közé tartozik az is,hogy  összegyűjtsék az összes Shen-Gong-Wut és azt megvédjék a Helin harcosoktól,hogy ne,hogy rossz célra használják fel őket, akár a Shaolin Templom érdekében akár a Sárkányok útja miatt.

 

 

Shaolin Harcosok:

 

Omi:

image82.jpg

17372_328490667_big.jpg

omi.jpg

Omi eleme a Víz. Ő a Víz Sárkánya. Kezdetektől fogva a Shaolin templomban élt és Fung mester tanította. Az első kiválasztott.Nagyon hiperaktív és robbanékony, kicsit beképzelt és egoista,de persze jó oldalról nézve, na és persze ő a legviccesebb szereplő.Folyton hagoztatja azt,hogy ő mindenkinél jobb és,hogy  semmitől sem fél. Még véletlenül sem vallaná be az ellenkezőjét. Mivel elzárva élt a templomban nagy meglepetés volt számára a nagy város és annak technikája.pl: mobiltelefon vagy videóáték. Céja,hogy ő legyen a legjobb Shaolin Sárkány és persze,hogy összegyűjtse az összes Shen-Gong-Wut.

 

 

Raimundo:

 

raimundo.jpg

4742031318_ecdd9a2207.jpg

192232-xiaolin_showdown___s3e47___the_drea_large.jpg

Ő a Szél Sárkánya tehát a szelet uralja.Brazíliából származik.Első felbukkanásakor sokaknak nem lehet valami túl szimpatikus hisz utája Omit vagy csak imádja piszkájni hisz Omi soha nem tapasztalta meg azt,hogy milyen "bunkók" lehetnek az meberek, főleg ha olyan macsó tipusúak,mint Raimundó.Sőt előszőr úgy látszott,hogy cseppet sem izgatta a Wuk megtalálása. Késöbb azonban kiderül,hogy igenis komolyak a szándékai és komolyan is veszi ezt az egészet.Omi késöbb a legjobb barátja lesz és az egyik legnagyobb riválisa.

 

 

Clay:

 

clay.jpg

038e3ead158f291677ab95b70060e238_14_19_0.jpg

Clay eleme a Föld, ő a Föld Sárkánya. Clay egy igazi Texasi Cowboy.Kitűnöen tud lasszózni és imádja a tanyasi állatokat is. Szereti magát azokkal a dolgokkal elfoglani amitt Texasban csiált.Pl:Farag. Cowboy létét a kalap is jelzi amit soha le nem venne.

 

 

 

Kimiko:

 

77168_2.jpg

320335kimiko-6.jpg

k-njaxmjmxndysndc3ntkwnta--f-intheflesh5.jpg

Kimiko a Tűs Sárkánya ebből adódik,hogy az elem a Tűz. Nagyon vagyonos családból származik.Tokióban született. Kedvenc elfoglaltsága a videójátékozás és a mobiltelefonozás.Kezdetben nagyon beképzelt volt,de ahogy kibonzakozik a történet Kimikó igazi tulajdonságai is napvilágra kerülnek. Ami érdekes,hogy minden egyes nap megváltoztatja a stílusát,csak amikor szerzetes ruhában van akkor látszik eredeti hajszíne a fekete.Olyankor 2 coffban hordja a haját. Ezen kívül mindig más milyen a haja és még a szine is.

 

 

 

Heylin Harcosok:

 

Chese Young:  

dscn1265.jpg

1236068581_4381_full.png

chase_sides.jpg

Chese Young azok a szereplők közé tartozik akikről nem lehet mindig eldönteni,hogy a rossz oldalon vagy a jó oldalon áll.Eleinte Guan mester(Thai-Chi harcos) tanítványa.Segített Dashi mesternek legyőzni Wuyát.Ez után Babszem Hannibál felajánlotta neki az örök fiatalság lehetőséggét.Chese Young mesterét követve ő is elfogadja Babszem Hannibál ajánlatát.Miután megitta az italt tényleg megszerezte az örök fiatalságot,de egy hatalmas gyíkszörnyé változott.(Gonosz lett)Babszem Hannivál Chese Yung segítségével akart világuralomra törni,de a szivességet viszonozva  Chese a Ying-Yang jojóval a Ying-Yang világba száműzte Babszem Hannibált. Ő az egyedüli Heylin harcos akit nem érdekelnek a Wuk. Őt csak az érdekli,hogy szólgákat szerezzen.Ugyanis akiket legyőz az a szólgája lesz és Dzsungelcicákká változtataja őket.Állandóan egy varázitalat kell innia,hogy fentartsa emberi alakját.Fő célja,hogy Omi a gonosz oldalra átállítsa,mert úgy gondolja,hogy nagy segítség lenne a gonosz oldalnak. Omitól tart egyedül mindenki közül.Meg is fogadta,hogyvha nem sikerül átállítania akkor meg kell semmisítenie,de a jó oldalon nem maradhat semmiképp.

 

 

Wuya:

 

tvsinopse55058.jpg

1193577076.jpg

wuya.jpg

Wuya egy igen nagyhatalmú boszorkány.Az első Shaolin Leszámoláson legyőzték és évezredekre egy fa kirakódobozba zárták.Szellem lett nem képes fizikai testet ölteni.Wuya Jack Spicert használja fel arra,hogy megszerezze az összes Shen-Gong-Wut,mert csak az összes Wuval tud ismét fizikai testet ölteni.

 

 

 

Jack Spicer:

 

image78.jpg

14.jpg

41779_2247374028_9931_n.jpg

jack_chearleaderka.jpg

Jack Spicer célje,hogy uralkodhasson a világok felett.Igen nagyravágyó és mindig kioktatja azokat akik nem értenek vele egyet.Rábukkan Wuya szellemére.Wuya mondja neki,hogy szerezze meg e Shen-Gong-Wukat Omiék elött.Úgy tudja,hogy a Wuk hozzásegítik a világuralmi terveihez. Mindig úgy hívja magát,hogy Gonosz Zsenikölyök. Nagyon vicces jelenség.Folyton bénázik és soha nem sikerül neki semmi. Könnyen megilyed és inkább elmenekül sem,minthogy megverjék. Nagyon ért külömböző robotok összeszerelésében.Ilyenek pl:Jack botok.

 

 

Babszem Hannibál Roy:

 

299px-hannibalroy.jpg

Ő feltalált egy csodaszert (Lang Man Lou leves) ami képes megadni bárkinek az örök fiatalságot,de emellett gonosz szörnyé változtatja azokat akik beleisznak ebbe a szerbe.Chese Young és mestere is bele ivott ebbe az italba ami hatására Shese egy hatalmas gyík szörnyé változott a mestere Guan pedig rovar szörnyé. Chese ezek után a Ying-Yang világba száműzte Babszem Hannibált,de Jack segítségével kiszabadúl onnan.Wuyával fog majd össze a világ uralom megszerzéséért.Mivel nagyon kicsi egy Shen-Gong-Wuval folyamatosan változtatja az alakját(Amorf Moby).Szállítója és hírvivője Ying-Yang Madár.

 

 

 

Egyébb Szereplők:

 

Fung-mester:

 

299px-fung.jpg

Fung-mester a Shaolin Templom szerzetese.Ő tanítja a kiválasztottakat és az ő feladata az is,hogy a jó irányba terelje a Sárkányokat.Na meg,hogy ha kell harcóljon a Wukért.Kezdetben csak Omi volt a tanítványa majd megérkezik Raimundo,Kimiko és Clay is.Omi felsőbbrendünek érzete magát felettük és a felyébe vette,hogy ő fogja tanítani őket.Ami nem igazán sikerül hisz senki sem figyelt rá. Fung-mester a tanoncok mentora is egyben.

 

 

 

Dojo Kavoja Cho: 

 

imaeeeges.jpg

Dojo csak 120cm-nek látszik,azonban egy 12m-es tűzokáldó sárkány.Már évezredek óta őzi a Shaolin Templomot és a Shen-Gong-Wuk pergamentekercsét ami jelzi azt a Wut ami éppen felfedi magát.Képes érzékelni a Wukat és azoknak pontos helyét sok mérföld távólságból.Amikor Wu jelenik meg Dojon vagy viszkedni kezd vagy kiütések lesznek rajta vagy a nyelve dagad meg vagy elkezdi hullajtani a pikkejét. Ez csak akkor múlnak el ha már valaki megszerezte a Wut.Álltalában Dojo szállítja el a Sárkányokat a Wuhoz.

 

 

Shaolin Leszámolások:

 

  • Shaolin Leszámolás: - ilyenkor egy Shaolin harcos vagy egy Heylin harcos kihívja az ellenfelét egy leszámolásra ha egyszerre érintenek meg egy Wut.A kihívó elmondja a feladatot.Utánna mind a ketten feltesznek egy Wut. Kimondják azt,hogy "Gon Gi Tampai" és kezdődhet is a Shaolin Leszámolás.A győztes mindent visz.

 

  • Shen-Yi-Bu Párbaj: - E párbaj során az ellenfelek bármelyik Wut használhatják ami éppen náluk van.

 

  • Trio Leszámolás: - Ez annyiban különbözik a Shaolin Leszámolástól,hogy itt 3 ember játszik.Ez abban az esetben történhet meg ha 3-an fognak meg egy Wu egyszerre.

 

  • Tsunami Leszámolás: - Ebben a leszámolásban a játékosok száma 4-re bővül.

 

  • Kozmikus Leszámolás: - Ez a legnagyobb átékos számú leszámolás.Itt 4-en harcólnak 4 ellen.Tehát összesen 8-an játszanak.

 

 

 

 

 

1154617470.gif.jpg

xiaolin_showdown.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Írjatok helyesen plz

(Merry, 2020.10.10 20:02)

Tudom, hogy manapság nem divat a helyesírás, de basszus, legalább nyilvános helyen próbáljátok meg használni... Kiég a szemem. XD

Írjatok helyesen plz

(Merry, 2020.10.10 19:59)

Tudom, hogy manapság nem divat a helyesírás, de basszus, legalább nyilvános helyen próbáljátok meg használni... Kiég a szemem. XD

@gamil.com

(Név Sylvike , 2016.03.04 16:40)

A. KEDVEN. Shin.gong. Wu. Arany. Tigris. Karmok

nincs cím

(dante, 2014.11.22 14:10)

mi a rákot jelent az a gong gi tampai pls írjátok meg mert most nézem a mesét és rohattul felbasz, hogy nem tudom, hogy ez mit jelent.
KÖSZI

ide

(pacekos pöfi :D, 2012.06.18 10:19)

nagyon jo én minndent el olvsatam és tecik

Re: ide

(Yume(Szerkesztő), 2012.07.01 10:00)

Köszönöm.Bár manapság kicsit elhanyagoltam az oldalt de a nyári szünetben ezt a hibát ki fogjuk küszöbölni!! Felkerülnek a történetek és egyébb érdekes dolgok is! És persze még több anime.

Szavazás

(Yume(Szekesztő), 2011.11.09 11:10)

Sziasztok.Ide is ideírhatjátok azt,hogy kire szeretnétek szavazni ebből az animéből,mint a hónap szereplője. Nagyon várom a szavazatokat is,mert nemsokára felkerül az oldalra!!!
Úgy,hogy szavazzatok!!!!

 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< November / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 979255
Hónap: 1906
Nap: 58