Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rozen Maiden

rozen_maiden_wallpaper_by_yuna0306.jpg

shinku.jpg 

Rozen Maiden:

 

A Rozen Maiden című anime története Shinkura és barátaira csoportosúl. A kezdetekben egy Rozen nevű híres bábkészítő elkészítette a Rozen Maiden babákat akiknek életet adott a Rosan Mystika segítségével. Rozen célja az volt ,hogy léter hozza a legtökéletesebb lényt a világon Alicet,de ez nem sikerűlt így kitalálta az Alice játékot és arra kényszerítette a Rozen Maideneket ,hogy egymással harcóljanak és ez álltal gyűjtsék össze az összes Rozen Mystikát. Így Alicesszé válhatnak és találkozhatanak Rozennel. Ez a harc addig folytatódik ameddig egyvalaki Alicsszé nem válik. Shinku bármennyire is szerette az apját Rozent nem értett egyet a harcal,mert nem akarta bántani a barátait. Ebből lettek a gondok.Mindent elkövetett annak érdekében,hogy ne keljen harcólnia a barátaival és ezáltal megölnie őket hisz egy babánál ha selejt lesz az egyenlő a halállal,de belekényszerítették és mindenki halálát látván kénytelen lesz. A történetben sok ellenség is megjelenik akik akadályozzák Shinkut pl: Suigintou,Barasuishou

 

 

Szereplők:

 • Suigintou:

916838d3ff7231cbdbb3ff6767147203.jpg

Suigintou az 1. Rozen Maiden.Tulajdonképpen ő a főgonosz az egész történetben ,azért ,mert ki nem álhatja Shinkut. Mindig is a legnagyobb riválisok voltak ők ketten. 

Suigintounak oka van arra,hogy ő legyen Alice,mert,hogy Rozen soha sem fejezte be őt. Mindig is selejtként csúfólták ,ezért tehát nem csoda,hogy mindenki ellen fordúlt.

Nagyon kegyetlen,gonosz a történet elején,de mikor találkozik Meguval a Mediumával már nem csak az lebeg a szeme elött,hogy Alice legyen hanem ,hogy megmentse a Médiuma életét.

Fegyverei: Kard és a hátán lévő fekete szárny

Mesterséges lélek és az ereje forrása: Meimei

 

 • Kanaria:

385px-kanaria_rozen_maiden_traumend.jpg

Kanaria a 2. Rozen Maiden. Ő csak a második évadban jelenik meg amikor is Shinkuék után kémked. Ő nagyon őnző,gyerekes,ügyetlen és kiváncsi.

Fő képessége a hegedűjében rejlik hisz külömböző akkordokat játszva elsöprő ereje van.

Mediuma: Mitsu

Mesterséges lelke: Pizzigato

 

 • Suiseiseki:

suisei42lh.jpg

Suiseiseki a 3. Rozen Maiden. A Legfőbb képessége,hogy mások belső világával,álmaival kapcsolatot tudjon teremteni és utat nyitni azokba,majd locsoló kannája segítségéval a lélekfát gondozza. A legfőbb fegyvere a locsoló kannája amivel növény idnákat tud növeszteni.

Nagyon ragszkodik az ikertestvéréhez Souseisekihez akit mindig védelmez és nagyon szeret.

Mediuma: Jun

Mesterséges lélek: Jade Dream

 

 • Souseiseki:

souseiseki.jpg

Souseiseki a 4. Rozen Maiden baba. Ő nagyon nyugodt,csendes természetű. Nagyon kötődik az ikertestvéréhez Suiseisekihez. A testvéréhez hasonlóan ő is képes mások álmaihoz kaput nyitni és az óllójával a lélekfát kigyomlálni ezáltal a lélekfa tovább növekedhet..

A fegyvere egy olló amivel főleg vágni és ütni,védekezni tud. Sajnos megkörnyékezik és a véleménye megváltozik a Alice játékról. Úgy dönt,hogy csak akkor lehet végre vége a harcoknak ha valakiből Alice lesz. A Mediuma egy öregember Motoharu Shibasaki. Sajnos a fia meghal és mivel Souseisekiben a gyermekét látja magához láncólja ,hogy ő elne haggya. Eközben a felesége pedig kómában van. Késöbb az asszony felébred és ismét boldogok lesznek és minden helyre áll.

Mesterséges lélek: Lempica

 

 • Shinku:

rozenmaideimg019el0.jpg

Shinku az 5. Rozen Maiden baba amit Rozen készített. Shinku a történet főszereplője. Nagyon elegáns,előkelő a viselkedése. Kedvenc időtőltése a teázás és a Kun-Kun tv műsor nézése. Igazából egy angól lédire hasonlít,mert mindig pontosan teaidőben teázik sőt elég gyakran a maga álltal létrehozott világban is szokott teázni.

Fegyvere egy bot és a rózsaszírmai amivel az egyik legerősebb Baba mind közűl.

Mediuma Jun akire először csak szólgaként tekint ,de késöbb nagyon szoros kapcsolatott alakítanak ki egymás között és kölcsönösen segítenek egymásnak. Egyébként Shinku és a többiek is Junnal és Norival élnek.

Mesterséges Lélek: Holie (Holi)

 

 • Hina Ichigo:

hina13ml.jpg

Hina Ichigo a 6. számú Rozen Maiden. Nagyon gyerekes,kedves és naív természetű,de ha ránézünk látjuk,hogy még gyerek tehát ez elnézhető neki. Nagyon szeret rajzólni a kedvenc étele pedig az epres süti. Ezt a nevéből is ki lehet találni hisz az Ichigo epret jelent.

Kezdetben Tomoe a Mediuma,de ,hogy örökké vele maradhasson életveszélybe sodórta a lányt és Shinkunak kénytelen lesz legyőznie az Alice játékban. Késöbb Shinkun keresztűl Junból nyeri az energiáját.

Képessége,hogy eper indákat tud növeszteni.

Mesterséges lélek: Berrybele

 

 • Barasuishou:

bscap0681.jpg

Barasuishou a 7. Rozen Maiden,de őt nem Rozen készítette hanem a tanítványa Enju. Ő válik majd Aliceszé,de a teste nem bírta ki azt a sok erőt és szétroppant.

 

Ereje a kristályok irányításában rejlik. Amint az megfigyelhető a bal szeme le van takarva egy szemkötővel ez azért fontos,mert az igarzinak a jobb szemén van ez a szemkötő.

Mediumról és mesterséges lélekről nem tudunk.

Szerintem ő nagyon furcsa személyiséggel rendelkezik hisz nagyon szeret mások szavait ismét elismételni ami igen idegesítő lehet ha veled csinálják például,de azt is tudni kell,hogy főként ezzel zavarja össze az ellemfelét vagy akár felidegesíti annka érdekében ,hogy kizökkentsen. Mondjuk nekem az egész történetből ő a legszimpatikusabb és ő a legszebb. Őszintén ő a kedvenc szereplőm,mert nagyon erős és soha nem esik kétségbe.


 • Kirakishou:

kirakishou-1.jpg

Kirakishou az igazi 7-es számú Rozen Maiden. Őt Rozen készítette,de csak a történet leges legvégén jelenik meg. Ha megnézzük neki a jobb szemén van a szemkötő és a hajában és a ruhájában is eltér Barasuishoutól.

Sokkal többet nem tudonk róla.

 

 • Jun Sakurada:

610926164_small.jpg

Beilleszkedési problémák miatt nem jár iskolába és még a szobáját sem haggya el nagyon sokszor. Legfőbb hobbia,hogy az internetről ilyen erekjéket,vagy állítólagos varázserővel rendelkező tárgyakat rendel. így találkozik Shinkuval is.

  

 • Nori Sakurada:

nori.jpg

Nori Jun nővére. Ő vigyáz Junra amíg a szüleik elutaztak. Főleg ő főz és süt a Babákkal és ő foglalkozik velűk. Álltalában virágos haburgert szokott készíteni,de gyakran süt velük és a teát is álltalában ő készíti.

 

 • Tomoe Kashiwaka:

tomoe.jpg

Tomoe előszőr Hina Ichigo Mediuma,de mivel nagyon sok erőt elvett Tomoétől így elkellett válniuk egymástól.  Késöbb Junnak segít ismét beilleszkedni az iskolába és segít a Rozen Maidenek történetének és működésüknek a kutatásában.

 

 • Megu Kakizaki:

0000_0megu.jpg

Megu Suigintuo Mediuma. Már gyermek kora óta nagyon beteg és mindig kórházban kell lennie. Mikor találkozik Sougitouval azt hiszi,hogy ő egy angyal és arra kéri,hogy vegye el az életét így szövetséget kötnek,de Sougintou inkább meg akarja menteni az életét se, mint, hogy megölje.

 

 • Rozen:

Rozen a híres bábkészítő aki léterhozta a Rozen Maiden kollekciót. Sajnos amikor a történet már elkezdődik már rég halott ,de az N-mezőben még találkozhat vele az a Rozen Maiden baba aki Alceszé válik.

 

 • Enju:

enju.jpg

Rozen tanítványa aki szintén egy nagyon híres babakészítő. Ő alkotta meg Barasuishout. Majd késöbb eljátsza azt ,hogy ő Rozen és arra kényszeríti a babákat,hogy harcóljanak egymással. Sajnos az ára ennek az,hogy mikor Barasuishou megszerzte az összes Rozen Myticát a teste nem bírta el azt a hatalmas erőt és összeroppant.

 

 • Shirozaki:

shirosaki.jpg

Shirozaki Enju baba boltjának az eladója. Neki két alakja van egy emberi és egy démon lakaja.Sokszor beszélget Junnal és beimvitálja a boltba.

 

 • Laplace Démon:

michievous.jpg

Laplace  Shirozaki démon alakja. Ő főleg tanácsokkal látja el a Rozen Miedeneket. Tulajdonképpen ez a feladata.

 

 

Átrajzolások és egyébb képek a szerplőkről:

 

 

1c58d9522132bbf79db3dc45885c871b.jpg

225415-bigthumbnail.jpg

barasuishou2.jpg

alice.jpg

suigintou-san-suigintou-9150400-1075-1600.jpg

141005111031rozen20maidenpersonnage2rozenmaikushinku0zf5.jpg

141005111031rozen20maidenpersonnage3rozenmaikushinku0vs1.jpg

konachan.com---19932-bicolored_eyes-close-flowers-rozen_maiden-suiseiseki.jpg

lp.jpg

suiseiseki28.jpg

1216621481_62.jpg

0521e10a274e34d23fe58ce1f13406fd.jpg

suigintoutfdrm.jpg

suigintouthe-first-doll.jpg

 

A Rozen Maiden egy 2 évados történet aminek a második évadját Rozen Maiden Traumendnek nevezik. Ne ilyedjetek meg ha fúrcsán van vége a történetnek,mert eléggé fúrcsa és egy kicsit zavaros,de ha majd belegondóltok nektek is logikussá válik sőt ha még el is olvassátok amit leítam erről az animéről akkor még gondolkodni sem kell.

Az első és a második évad is 12 részes.

 

Sok szórakozást kívánok nektek a továbbiakaban!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rozen maiden 2013! az a harmadik évad

(Antonia, 2014.04.26 17:12)

rozen maiden 2013 a harmadik évad és ott többet megtudhatsz róla!!!!

 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2022 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 973786
Hónap: 2537
Nap: 86