Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anime,Manga,Dorama (Fogalom magyarázatok)

2012.07.04

229941_322879064462756_388520843_n.jpg

Fogalom magyarázatok

 

 

 

Manga: Japán képregény. Fekete-Fehér könyv, ami rajzolva van. Az animék alapját adják. A nagy mangakát először a kitalált történeteiket először papírra vetik és kiadják a mangás köteteiket. Ez ha elég sikeres lesz megcsinálhatják mozgó képnek is, animének. 

 

Anime: A magákbók készített szinkronos mozgó kép. Ez az anime. Fontos tudni, hogy olyan mesék is a japánoktók ered amiről nem is gondolnánk, hogy anime. Pl a transzformersz ötlente is japán. Már régóta szerepel náluk, mint anime. Vagy a pokémon. Lehet, hogy az angolok rajzolták meg, de ez is japán ötlet!

 

Dorama: Első sorban koreai filmsorozat. Álltalában nem több 16 résznél!! Ezek lehetnek kitalált vagy egy anime adaptációja sorozatként megcsinálva, de sokszor az is előfordul, hogy a doramábol készítenek animét, hisz a japánok és a koreaiak között nagyon szoros kapocs található. A japán sorozatok is doramák,de a japánoknál inkábba a mozi filmek a jelentősebbek.

 

Boys Love: (BL anime) Ez az anime típus a fiuk közötti szerelemről szólnak! Ezek nagyon megindítóak és néha sokkal romantikusabban, mint egy normális szerelem,hisz ez gyakran tiltott és a lehető legnagyobb ellentéteket párosít össze a sors. Ajánlom nagyon jók szoktak lenni ezek az animék is!

 

Girls Love: A lányok közötti szerelem a Boys Love párja! Ezek is nagyon bájos történetek a jellemzői naggyábol megegyeznek a BL animével is. Ilyen anime például a Kanna zuki no miko is!

 

J-Rock: Japán vezető zenei stílusa. A J Japánt jelent a Rock pedig a zenei stílust. Nagyon sok ilyen bada van Japánban akik sikerrel befutottak. Például az An Café vagy a The Gazette.

 

K-Pop: Korea vető zenei stílusa. Korean Pop a jelentése! Például a 2NE1 vagy a Shinee.

 

Cosplay: Mit is nevezünk cosplaynek? Azt amikor egyik kedvenc anime szereplőd bőrébe bújsz. Jelmezt csinálsz,kiegészítőket és beöltözöl!!!! Esetleg versenyen indulsz egy-egy jól sikerült darabbal!

 

Otaku: Otakunak nevezik azokat a fanokat akik mindent tudnak, minden egyes japán, anime dologról, de ezzel még nincs vége, ezek nem csak mindent tudnak, hanem úgy mondva ők az őrűlt rajongók. Azok akik minden japános dologtól síkoltozásba kezdenek, őket még a japánok is nehezen viselik el.

 

Fanfiction: Olyan történet aminek a szereplő már létező, kitalált, ismert, egy teljesen új történetbe csöppönve! Ezt a történetet akár te is kitalálhatod vagy más írásait is olvashatod! Sok sikert!!

 

Mondocon: Ez egy olyan esemény amin a nagy anime, Japán és minden ehez hasonló dolog rajongói összegyűlhetnek, beöltözhetnek kedvenc szereplőiknek és egy hatalmasat bulizhatnak. Vannak versenyek minden téren, tuti, hogy mindeki találna magának valamit közűllük, és vannak eredeti japán ételek, FANCUCCOK minden mennyiségben!! Hihetetlen élmény ne haggyátok ki!

 

Mondo: Jelentése "VILÁG". Ez annak az újságnak a neve ami a hivatalos anime magazin Magyarországon!! Ez a társaág szervezi a Conokat és egyéb rendezvényeket!

 

Mangaka: A mangakák a mangák írói és írónői, rajzolói, kitalálói, megalkotói!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

An unmet, time: telescopes, flow.

(usegemaemaza, 2019.03.25 18:53)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone No Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Incision faint sialogogues arrhythmia, hyperaldosteronism, wants.

(eqoqahe, 2019.03.25 18:33)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone No Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Produces nylon, glycosuria, contain helps enterocolitis.

(aroikielisi, 2019.03.25 16:46)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - 23 <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Április / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 805255
Hónap: 9065
Nap: 234