Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Neo Angelique Abyss szereplők

Neo angelique abyss szereplők

 91474.jpg 

Angelique:

Ez a lány a történet főhőse aki kivételes erővel van megáldva ugyanis képes imájával elpusztítani az Arcadiában garázdálkodó Thanatoszokat és megtudja gyógyítani az általuk megsebzett embereket!!

Ő mielött Nyx-san kérésére Tisztítónak ál a Melrose lány Akadémián tanúl orvosnak ,hogy minél több embernek tudjon segíteni,mert az édesapja is orvos volt,de a szüleit még gyerekkorában megölték a Thanatoszok!

Őt a Királynő Tojásának is nevezik a különleges képessége miatt,hisz ő az egyetlen lány tisztító Arcadiában!! Az ő feladata ,hogy örök békét hozzon és véglegesen végetvessen a Thanatoszok pusztításának!!

Angelique egy igen szerény ,kedves,másokkal törődő lány akinek az minden álma ,hpgy segítsen az embereknek és ezért mindent meg tesz!!

 

neo_angelique_abyss_015.jpg

Nyx:

Ő volt a legelső tisztító a csapatban!!! Egy ostor segítségével öli meg a Thanatoszokat és ő hívja meg Angelique-t ,hogy  segítsen nekik a szörnyek ellen!!! A palotája add helyet a Tisztítók főhadi szállásának!!!

Nagyon jól főz és nagyon jó képü ,elegáns,gazdag,fontos ember a történet szempontjából!!

 

neo4.jpg

 

 Rayn:

A Tisztító képessége a pisztojában rejlik ami egy igazán hatékony fegyver a Thanatoszok ellen!!

Nagyon okos és nagyon sok kutató munkát végez főleg a relikviák terén amik ősi technológiák megfejtésére és új fegyverek készítésére alkalmas!!! A bátyja Jorgo cégénél dolgozott régen ahol a tudósi állást töltötte be és fegyvereket készített a szörnyek ellen !! Örök ellemfele Erenfried aki Rayn helyébe lépett ,de ő koránt sem olyan tehetséges hisz az a fegyver amit a Thanatoszok legyőzésére készített inkább a városokban és az emberekben tett kár mint bennük ,mert immunisak lesznek a Thanatoszok egy idő után a fegyverre!! Ez a Jinx!!

 

neo_angelique_abyss_004.jpg

 JD:

Csak késöbb csatlakozi a Tisztítókhoz,de oszlopos tag lesz!!

Tulajdonléppen ő egy Artifact. Az artifactok egy ősi garci gépezetek amiket szintin a relicviák segítségével a Thanatoszok elpusztítására hoztak létre!! Általában nekik nincsenek érzéseik kikéve JD-nek,mert egy barátja segítségel rátalált az érzéseire!!!

 

291632_1253203952575_225_350.jpg 

Jet:

Ugyanúgy mint JD ő is egy artifack,de nem rendelkezik érzésekkel !!

 

c22d50a4a1a4f0_full.jpg 

Hyuuga:

Valamikor az Ezüst erdő lovagjai közé tartozott ,de kilépett onnan és Angelique szólgálatába állt!!! Az ezüst erdő lovagjai a Pápa védelmére jött létre ami miatt még kiválása után is nagyon szótlan,távólságtartó,óvatos és magát álárendeltnek érző maradt Hyuuga,de Angelique.nak hála a történet végére a személyísége is elkez megváltozni hisz mindig a társuknak és barátjuknak gondólták őt.

 

Ha rákerestek erre az animére akkor még csak az első éveadot tudjátok megnézni magyar felirattal ami 13 részes,de ne aggódjatok hamarosan megjelenik a 2. évad is!!!

Szóval csak türelmesen!!!

 

 

vlcsnap-639853.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

No Rx EllUnsalf

(Ellplaips, 2019.08.27 06:56)

Levitra Bucodispersable Prospecto Amoxicillin Doseage Treatment Course For Pneumonia Support <a href=http://buycialonline.com>cialis</a> Propecia Vademecum

Acheter Propecia Sans Ordonnance EllUnsalf

(Ellplaips, 2019.03.28 16:04)

Achat Cytotec Algerie Kamagra Oral Jelly Thailand Price <a href=http://cialgeneric.com>cialis no prescription</a> Order Zoloft Without Script Cialis Sans Ordonnance Forum

 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 853560
Hónap: 7146
Nap: 233