Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lovely Complex történet és szereplők!!

Lovely Complex:

 

 

lovely-complex1.jpg

 

 

 

  

1211433v7e202kgh1.jpg

 

    Koizumi risa:    

Risa kb 172cm, és ez miatt nagyon nehezen szerez

magának barátot, hisz szinte minden lánynál magasabb az iskolájában!!!!

Szerelme:Otani aki a történet másik főszereplője!!!!   Először Risát Susukival szerették volna összehozni, mert egy kicsit magasabb Risánál, de végül is összejött Chiharuval!!!    

Személyisége: Vicces, vidám, jókedvű, de a másik oldalát is megismerhetjük, ahol igazán érzékeny(nagyon szereti Otanit), ugyankkor a defektduo egyik fele és umibozu rajongó!!!

 

 

lovely_complex_011.jpg

 

Otani Atsushi:

Otani kb 156 cm, ami elég alacsonynak mondható, de amúgy a lányok szemében egy igazi szívtipró, ezért nagyon nehezen lehet meghódítani a szívét!!!

Először Chiharu tetszett neki, de késöbb rájon, hogy Koizumi Risát szereti!!! A kosárcsapat tagja, majd kapitánya lesz!!! A defekt-duo második fele és Risával szokott umibozu koncertre járni!!!

Személyisége: Vicces, kicsit hülye, nehezen fog fel dolgokat, de nagyon szereti Risát!!

 

 

maity.jpg

 

Kuniumi Maitake (Maity):

Ő Risáék angol tanára mind amellet remekül kosárlabdázott az egyetemen és egy ideig ő segít Otaniéknak felkészűlni a bajnokságra! (mondjuk Otani nem nagyon kedveli őt, mert Risának is tetszik és nem tudja mit lát benne, tehát féltékeny rá!!!) Risa csinál egy Maity clubbot is, mert el akarja felejteni Otanit, hisz már 2-szer is visszautasította őt,,fel akarja adni,,de mivel Maity tanár úr tud varázsólni boldogságot hoz Risa számára!!!

 

 

4121.jpg

 

 

Nobuko Ishihara:

Risa legjobb barátnője!! Nagyon céltudatos és sok tanácsot add Risának Otanival kapcsolatban, de álltalában soha nem követi a tanácsait!!! Szerelme Nakao!!

 

 

138948-4123_large.jpg

 

 

Nakao Heikichi:

Otani legjobb barátja!! Mindig faggatta Otanit Risával kapcsolatban, mert szerette volna ha összejönnének!!!Nobu szerelme!!!

 

 

92796-chiharu_tanaka_large.png

 

 

Chiharu Tanaka:

Eredetileg Chiharuba szerelmes Otani, mert nagyon hasonlított az előző barátnőjéhez Kanzakihoz!!! Nagyon csöndes, félős és először nem is akart magának barátott, de miután megismerte Susukit beleszeretett!! Nagyon jól tanul és általában Susukival van a könyvtárban, ezért soha nem kell menniük nyári suliba nem úgy, mint Otaniéknak!!

 

 

71373.jpg

 

 

Ryoji Susuki:

Chiharu barátja!!! Ugyanolyan csöndes, mint a barátnője, jól tanul és mindig együtt vannak!!! Nagyon hasonlítanak egymásra!!! 

 

 

images--1-.jpg

 

Seiko Kotobuki:

Eredetileg ő Fiú, csak meg van róla győződve, hogy Isten rossz testbe teremtette őt és, ezért lányként viselkedik!! Iszonyúan szereti Otanit, de mivel látja, hogy Risa sokkal jobban szereti lemond róla!!! Ezek után folyamatosan támogatja és segíti a mi Risánkat!! Belép egy főző szakkörbe Haruka vezetésével is!!!

 

 

lovecom3lj2.png

 

Haruka Fukagawa:

Maity unokatestvére és Risa gyerekkori barátja!! Amiatt, hogy Risa folyton megvédte őt gyerekkorában beleszeretett, és meg is kérdezte, hogy lenne-e a barátnője, de vissza utasították őt!! Ő vezeti a háztartás szakkört!! Ugyanakkor Otanival kölcsönösen nem bírják egymást, mert folyton szivatja és piszkálja Otanit Risa miatt!!

 

 

images--2-.jpg

 

 

Mimi:

Otani szomszédja, és ő is 172cm, ezért ment el modellnek!! Szerelmes Otaniba mióta ismeri, de mivel Kanzaki az előző barátnője elég alacsony volt, így eldöntötte, hogy megnöveszti és minden nap vitt neki tejet !Kanzaki is egy igen cuki lány volt, így  ő is eljátszotta elötte, hogy milyen aranyos közben teljesen másmilyen a személyisége, de mikor megtudta, hogy egy olyan magas lánnyal jár, mint Risa megpróbálja elvenni tőle!! Később belátja, hogy Otanival nincs semmi közös közöttük így elengedi őt!!

 

 

 

kazuki_kohori_3247.png

 

 

Kazuki Kohori: 

Kohori nagyjából ugyanolyan alacsony, mint Otani bár egy kicsivel magasabb nála és a történet során még Risába is szerelmes lesz!!(Ezzel nagyon sok gondott okoz Risának és Otaninak!!) Mikor Risa elkezd dolgozni egy étteremben Kohori lesz a munkatársa miszerint Risa lesz a felszólgáló és Kohori  kukta!!

 

Munka után, Risa bent maradt, hogy megtanulja az étlapot és közben elaludt, Kohori pedig elvesztette a fejét és majdem megcsókólta, Risa felébrend, mert menni akart Otanihoz csak hát Otani Risa elé ment és pont látta!!

Ezt Otani nagyon könnyen megbocsájtotta, de Ők ketten elmentek egy zártkörű Umibozu koncertre és mikor jöttek haza Otani rajta kapta őket pedig azt a koncertet felvette kazettára, és vitte Risához, hogy ketten meghallgassák!! Ezt már nem bírta ki Otani és röktön szakított Risával, de szerencsére késöbb rájött, hogy Risa sokkal fontosabb neki, mint azt gondolta és nélküle nem tud élni!!

 

 

 

24563797_20551161_1205694623_lovely_complex_wallpaper_by_pounkska1.jpg

 

 

 

Történet:

Ez a történet Risára és Otanira öszpontosul, mert az egyik magas a másik meg nagyon alcsony növésű!! Sokan úgy gondolják, hogy ilyen emberek között nem jöhet létre szerelem, de ők rácáfolnak erre!!! A szerelmük nagyon nehezen indul, mert először egyiküknek sem tetszik a másik sőt defekt -duonak becézték őket !! Késöbb Risa beleszeret Otaniba, de 2-szer is elutasítják őt, de nagyon kitartóan küzd és mindent meg tesz, hogy elnyerje a szerelmét!! Mikor már éppen feladná akkor változik meg valami Otaniban és rájon, hogy Risa nélkül nem tud élni és nics értelme az életének!!! Viszont a történet nem ér itt véget hiszen jönnek Risa és Otani riválisai, akik szét akarják őket szakítani egymástól!!!

 

 

A Lovely Comples 24.részes.

Ha valaki szereti a bonyolult, de annál szebb szerelmeket akkor

Javaslom  a Lovely complex-et, és ami a legjobb, hogy még kint Japánban erről egy igazán jó filmet is csináltak rendes szereplőkkel!!

A honlap menüjében képeket is láthatok a szereplőkről, filmrészletekről !!!

 

A film pedig az interneten fent van magyar felirattal,tehát ha valakit lázbaindított az anime a film is biztos, hogy tetszeni fog !!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gonadotrophin transformed sensitive; copied remnants.

(ibovecaydol, 2019.05.12 06:21)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Online[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> vwl.hrvo.mindenanime.eoldal.hu.bmc.ue http://mewkid.net/buy-prednisone/

In relaxation symmetrical mls attack qualified.

(akakizirma, 2019.05.12 04:47)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone Online[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Online</a> cam.idfx.mindenanime.eoldal.hu.gbz.sn http://mewkid.net/buy-prednisone/

japán

(zsazsa, 2013.08.21 20:34)

Nekem tetszik egy fiú. 5-ször vallottam neki szerelmet.
De mindig vissza utasít mit tegyek?!

gt ma

(emma, 2014.05.10 20:19)

Sziasztok! Lenne egy megoldatlan problémám! Egy srácnak tetszek csak ezt nem nekem hanem a barátnőmnek mondta nem nekem vallotta be! Szerintetek mit tegyek hogy végre valja be? Sürgős választ szeretnék!

Re: gt ma

(dzehte, 2014.08.26 02:09)

csak probálkoz kitartás

Re: japán

(Franci, 2016.01.16 10:40)

Amit Risa.Harcolj ! :)

Re: japán

(Jasa, 2017.04.23 21:12)

Azt amit Risa tett!!!

felkiáltójel

(süni-chan, 2016.07.05 10:54)

össz vissz 105 db felkiáltójel

Mi ez a sok felkiáltójel?

(XX, 2014.12.19 14:57)

kiidegel ez a sok felkiáltójel....:S szörnyű, ha nem vagy tisztában még a netikettel sem, akkor inkább ne vezess oldalt..-.-"

Re: Mi ez a sok felkiáltójel?

(Franci, 2016.01.16 10:39)

Igazad van engem is idegesített.Én is csinálok egy oldalt és nem rakok bele 60.000 !-jelet.Tökre irritál.

napsi03@vipmail.hu

(sugi, 2015.06.15 20:07)

Én imádom és ez egy fantasztikus szerelmi történet de én nem fogom minden tánácsát megfogadni a szerelemben

Re: napsi03@vipmail.hu

(Gál Bernadett, 2015.08.20 14:13)

Én is!

bernigal5543@gmail.com

(Gál Bernadett, 2015.08.20 14:12)

Annyira szeretem ezt az animét csak mimit és kohorit nem nagyon kedvelem!!!

spoiler

(dorci, 2015.07.01 09:28)

Nekem Haruka tetszik a legjobban és Otani.

Halika*o*♥

(Vanesszabogyó, 2014.09.16 11:10)

Vicces:D Látom sokan írják itt hogy "szerettem ezt a műsort" meg hasonlók...:) Nem tudonm ti hogy vagytok vele, de én még a mai napig IMÁDOM ezt az animét:D Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor láttam már, de egy hónapban képes vagyok vagy 3-szor is újra nézni, 1-24. részig:) Szóval I-M-Á-D-O-M!!!♥

a

(baszógép, 2014.05.10 20:14)

Hello lenne egy kérdésem? Mert am kerestem csak nem találtam mikor adták ki? De mostmar megvanncsak kiváncsi lennék tényleg az- e!

sellő u. 26

(domi, 2013.12.30 14:38)

Kedves japán nem tudom, hogy mit kéne tenned, de szerintem nyugodtan alapozhatsz a Lovely Complexre. Egyépként tök jó egy anime. Ajánlom az " anime minden mennyiségben" c. oldalt. Fent van rajta az összes anime és képek meg szereplők is. Olyanokat is leír amiket nem is selytettünk csak így a filmből.
Ui: ha valakinek kérdése van a Lovely Complex kapcsolatàban, én mindent tudok már róla.

*-* *-* *-*

(Hope *-*, 2013.09.22 16:38)

Imádom a legjobb Anime ^^

Hajdúnánás nefelejcs utca 32.

(Éles Annamária, 2013.09.22 12:21)

Nagyon jó lett! Imádom az animéket, főleg azok közül a Lovelly Complex-et!

oroszvikica2001@gmail.com

(viki, 2013.08.25 21:19)

Nagyon jó film. Ajánlatos megnézni mindenkinek. 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 841313
Hónap: 7706
Nap: 191