Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

3c15e08c8a_17112643_o2.jpg

Sora Naegino:

 

Kor: 16

Csillagjegy: Nyilas

Hajszín: lila

Szemszín: barna

Jelleme: Kedves,ügyetlen,kitartó,segítőkész

Ő a történet főhőse!! Az álma mindig az volt ,hogy tagja lehessen a Kaleido Társulatnak ezért egészen Japánból utanzik el Amerikába,hogy csatlakozhasson!! Sajnos a kezdetek nagyon nehezen indúlnak ,mert elkésik a válogatásról és Layla kiasszony aki az akkori sztár nem túri meg a társulatnál,de Carlos a társulat vezetője meglátta Sorában,hogy milyen nagy dolgokra hivatott és egyszer majd több nézőt fog a církuszba csalogatni mint maga Layla!! Természetesen ezért Layla az eléjén nem iagzán kedveli,de belátja,hogy mennyire elhivatott és kitartó!

Az álma ,hogy egy harcok nélküli szímpadot hozzon létre ahol a közönség szívét megérintheti!! Sajnos ez nagyon sok erőfeszítésbe kerűl és sok munkába,de végül sikrűlni fog neki mégha ha nem is ahogy elképzelte először,mert rá kellett jönnie,hogy mindig lesznek harcok,de ennél sokkal jobb dolgot kapott és ez a közönség szeretete ami összehozta őt és a közönséget!

 

 

112218.jpg

Layla Hamilton:

 

Kor:17

Csillagjegy: Oroszlán

Jelleme: Céltudatos,önfejű,kedves

Hajszín: szőke

Szemszín:kék 

Magasság:173cm

Alkat: magas,vékony

Layla Hamilton egy igen gazdag elegáns lány aki lenyúgözően tehetséges! Az ő korszakát a tűz korszkának is emlegedték!! Sora példaképe Layla kisasszony ezért is lépett be a társulatba részben! Ahogy haladunk a történetben úgy egyre jobban utóléri Sora Laylát majd társakká válnak!! Együtt megcsinálják a legendás manővert is!

 

yuri15.jpg

Yuri Killian:

 

Kor:17

Hajszín:szőke

szemszín:kékes lila

Magasság:180cm

Alkat:magas izmos

Layla társa volt majd sajnos az édesapja halála miatt a Kaleido társulat ellen fordúl és ott haggya a társulatott! Segít sorának megtanúlni az angyalok táncát és Carlossal együtt vezetik ezután a társulatott ! A szímpad férfi stárja.

 

 

1262640.jpg

May Wong:

 

Kor: 16

Csillagjyegy: Bika

Hajszín:fekete

Szemszín:lilás kék

Származási hely: Kína

Mikor elhaggya Layla a társulatott a legnagyobb riválisa Sorának May lesz,mert ő nem tudja elfogadni azt ,hogy a példaképe pont Sorára hagyta a Szímpadot ! Természetesen ő is sztárrá akart válni és nagyon keményen küzd ezért ,hogy ez valóra válhasson!!

 

 

11518418676190.jpg

Leon Oswald:

 

Kor:18

Csillagjegy:Skorpió

Hajszín:szürke

Szemszín:szürke

Iszonyú jó artista és nagyon menő! Már nagyon nagy hírnévvel megy át a társulathoz ami segíti visszaállítani hírnevét a Kaleido-nak Layla eltávozása miatt!! Kezdeteben nagyon mogorva,bunkó alak akit semmi sem érdekelt igazából,de miután látta Sora kitartását maga is megváltozott!!

 

 

rozeta.gif

Rozetta Passel:

 

Kor:13

Csillagjegy:Kos

Hajszín:barnás vörös

Szemszín:kék

Magasság:145cm

Rozetta egy világhírü diaboló világbajnok! Az kétség kívűl,hogy nagyon tehetséges ,de az állandó gyakorlásban elfelejtette,hogy nem az a fontos ,hogy ha tökéletsen végrehajtja a mutatványokat hanem az ,hogy közben élvezze is azt!! Erre Sora hívja fel a figyelmét és miután egy diaboló párbaj révén visszaadta neki a boldogságot a diabolózásban eldöntötte,hogy belőle is Artista lesz mint Sora!! Sora lett a példaképe és őlesz majd az Új Kaleido star Sora után!! fantomot is látni fogja és ő is végrehajtja a legendás manővert sorával!!

 

 

105276.jpg

Sarah Dubbon:

 

Ő a szímpad dívája!! Dalaival teszi még érdekesebbé az előadásokat! Már fiatal kora óta szerelmes Carlosba és amint a történetből kiderűl őt is viszont szereti! Nagyon fura egy személyesége van,mert folyamatosan külömböző harcművészeteket tanúl amivel mindig a frászt hozza Soráékra!

 

51100_480106-1.jpg

Mia Gulliem:

 

Kor:16

Hajszín:narancssárga

Szemszín:lila

Sora egyik legjobb barátnője! Eleinte Mia ,Sora , Anna közül ő tünt legtehetségesebbnek,de amint tudjuk megtalálta amihez igazán kedve van,mert késöbb ő lesz a társulat rendezője!!Ezen kívül nagyon jó történetíró.pl.:ő írja meg a Dracula Grófjának a történetét.

 

 

1183718861.jpg

Anna Heart:

 

Kor:16

Hajszín:sötétrózsaszín

Szemszín:Barna

Sora másik legjobb barátnője aki mindig segít Sorának! Régi állma,hogy az artistáskodás mellet az édesapja után komikus szeretne lenni ami a történet végére sikrűl.

 

 

 

123456--36-.jpg

 

Ken Robinson: 


Kor: 18

Hajszín:szőke

Szemszín:Kék

 

Magasság:175cm

Sora legfőbb segítője,mert mindegyik mutatvány elött ő készíti fel és ő mutatja meg a még nem ismert gyakorlatokat is! Az Arany Főnix manővert is ő tanítja meg! Halálosan szerelmes Sorában aki nem igazán veszi észre a rajongását,de késöbb rájön,hogy várnia kell,mert az első szerelme a szímpad!Eleinte ő is egy artista volt ,de a gyenge szive miatt ez nem teljesűlhetett be!!

 

 

 Kaleido Star:

 

kareidostaimg105.jpg

 

303417.jpg

 

 

 A Kaleido star egy 54 részes történet ami egy igazi küzdelemről szól a vágyunk a célunk az álmunk elérése érdekében!! Javasloma történetet,mert szerintem mindenkinek tetszeni fog!

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 973803
Hónap: 2535
Nap: 93