Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előadások

Előadások:

 

 • Rómeó & Júlia:                                                

 

jaja5.jpg

                                                                               

bscap0123.jpg  

                                                                     

843184.jpg      

 

1183661367.jpg  

 

105143.jpg

 

aj4.jpg

 

A Rómeo & Júlia során a Főszerep Layláé aki Júliát és Yurié aki Rómeót alakítja ! Az előadásban nem csak a romantikára és a történet drámaibb jeleneteire adják a hangsúlyt hanem viccesebb elemeket is belehelyeznek mint pl: a fent látható hatalmas ugróasztal. Ezen állat jelmezbe öltözött artisták mutatnak be külömböző gyakorlatokat! Erre azért volt szükség,hogy a gyerekek számára is legyenek szórakoztató elemek !

A Fő gyakorlat amit Layla és Yuri mutat be az  Arany Phoenix Manőver amivel ők ketten még az artisták legnagyobb versenyét is megnyerték!

Ezen az előadáson szerepel először Sora aki az ugróasztalon egy rózsaszín nyuszit alakít!

 

 • Hamupipőke:                                                                                                                                          

 

 

jaja4.jpg

 

1183663681.jpg

 

1183663711.jpg

 

cinderellakw7.jpg

 

1151060452.jpg

 

123456--38-.jpg

 

Főszereplők szintén Layla és Yuri!! Layla játsza hamupipőkét és Yuri meg a jóképü herceget !! A történetben a legnagyobb hangsúlyt a bál jelenet a herceggel való találkozás és a tündéranyók megjelenése volt !  A darab eléjén hamupipőke add elő egy ugróasztal gyakorlatott majd megjelennek a tündéranyók. Egy narancssárga anyagból tököt formálnak majd ez az anyag széthasad és megjelenik Hamupipőke!!A darabb fénypontja egy trapéz szám amit hamupipőke add elő a herceggel! Sora ,Anna , Mia játszák a tündéranyó szerepét! Az ugrásuk neve a Tripla Illúzió szám amit ők 3-an találnak ki.

 

 • Diaboló párbaj:

 

 

1204740560_1833f3636403bf195e6fd471a6fa78c3.jpg

 

1183991745.jpg

 

78698_876177.jpg

 

A diaboló párbajt Sora vívja Rozettával. Erre azért kerűlt sor,mert rozetta meghívást kapott a társulattól,de az előadása nem teszett a nézőknek,mert hiába volt hibátlan minden elem ha még maga sem élvezete azt amit csinál. Így nem érintette meg a közönséget és Carlos felbontotta a vele kötött szerződést és kirugta,de Sora ezt nem hagyta és megkérte Carlost,hogy hadd segítsen Rozettának ,mert mindekinek jár még egy esély. Rozetta először nem szerette Sorát,mert idegesítette a folytonos ügyetlenkedése. (Sora akkor először fogott a kezében diabolót) Azzal,hogy még azt is élvezte ,hogy egy elem sem sikerűl neki megmutatta Rozettának,hogy mi az ami hiányzott belőle.

 

 

 • A kis hableány:

  

jaja7.jpg

 

11491786758132.jpg

 

22151715.jpg

 

sora134.jpg

 

sora1.jpg

 

A Kis hableány története egy kinti medencében játszódik ahol Sora ,mint a történet főszereplője egy igazi vízesésen kell átugrania egy trapéz segítségével! Önmagában ez a gyakorlat egyszerű lenne ,hiszen csak annyia dolga Sorának,hogy egy Trapézról átugórjon a másikra,de a vízesés miatt nem lehet tudni ,hogy hova érkezel,mert keresztűl kell ugrani rajta!! Először a történet nem arat nagy sikert,mert sora elött Layla is előadta már a Kis hableányt ezért Sora a saját magára formálta a történetet és szomorú vég helyett a királyfival ugrik a mélybe és így mindörökre együtt maradhatnak!!

A kis hableány Sora! A herceg szerepében Annat találhatjuk ! A hercegnő Mia aki megpróbálja elcsábítani a tengeri boszorkány varázslatával a herceget!

 

 • 1001 éjszaka meséi:

 

 

1001jszakamesi.jpg

 

pirat3.jpg

 

pirat2.jpg

 

pirat4.jpg

 

pirat12.jpg

 

325973.jpg

 

Az 1001 éjszaka meséi során Layla és Sora társakká váltak!! Kezdetben nagyon nehezen ment nekik egyhullámhoszba kerűlni. Valószínüleg azért ,mert Layla még mindig nem fogadta el Sorát és Sora a nagy igyekezetében mindig mindent elbénáz ezért még azt is kitaláljáh,hogy együtt fognak lakni ,hogy jobban megismerjék egymást!!

A legnehezebb eleme a műsornak az ,hogy egy hatalmas égő és mindezek mellet még mozgó hajóra felfüggesztett kötélen kell előadni egy harcot a két banditának akiket Sora és Layla alakít! A mozdulatsorban viszont van egy nagyon nehéz mutatvány amiszerint elég magasra kell ugrani és ezért könnyen elveszteheti  az artista az egyensúlyát !! Sora ezt az akadályt is viszonylag könnyen veszi,mert a mozdulatsorba beletesz diaboló elemeket is és amikor a veszélyes elemhez ér ezzel a diabolóval  védi ki Layla támadását úgy,hogy a kötélen átcsúszik a másik oldalra.

Az előadás nahy sikert arat,de nem a műsorban lévő veszélyes és egyben látványos elemek miatt hanem ,mert az első előadás során Sora leesik a kötélről és Layla pedig megfogja! Mivel ellenségeket alakítanak az előadásban ezzel megmutatják a nézőknek a bajtársiasságot és egymás iránti tiszeteletet az ellemfelek között.

 

 • Szabadság:

 

 

13.jpg

 

12--1-.jpg

 

09.jpg

 

05.jpg

 

01.jpg

 

222074.jpg

 

A szabadság egyik legfontosabb előadás a társulat számára! Sajnos ilyenkor kezdte meg Yuri a bosszúálló hadműveletét az édesapja halála miatt. (Carloszt hibáztatta) Létreszeretett volna hozni egy biztonságos szímpadot ahol egyik artista sem sérűlhet meg ezáltal a veszélyesebb elemeket digitális trükkökre cserélte. Ez nyílván nem aratott akkora nagy sikert. A szabadság a legutálsó előadás Carlosz irányítása alatt ,mert ez után Yuri keze alá kerűl a szímpad! Ezt a történetet Mia találja ki! Ilyenkorra már nagyon kevés emberrel rendelkezett a társulat csak azok maradtak akik hűek voltak a társulathoz! Ez a történet egy egykoron jó barátokból lett ellenségekről szól akik egy-egy bandát alapítanak és egymás ellen harcólnak! A történek végére viszont megváltoznak, már nem is emlékeztek a viszály okára és ismét barátokká lettek és összefogtak!! A történet a szímpad jelenlegi helyzetéből fakadt ami elmondta az artisták érzéseit és vágyait! 

Layla és Sora a főszereplő! Ők játszák a 2 bandavezért.

Az előadás jellegzetességét az adta,hogy mindenki szabad kezet kapott és olyan gyakorlatokat rakhatott az előadásba amitt szeretet volna. Pl. Anna motoros míg Sora szalagakrobatikus elemeket használ!

 

 • Legendás Manőver:

 

 

legendsmanver.jpg

 

197782.jpg

 

ghl.jpg

 

kaleidostar26-023654-.jpg

 

A Legendás Manőverre csak is a kiválasztottak lehetnek képesek! Ez egy nagyon veszélyes manőver és aki megróbálja az az életét kockáztatja. Aki látja Fantomot a szímpad szellemét az kiválasztottá válik. Sora kezdettől fogva látja Fantomot  Layla pedig  csak az után látja meg ,hogy az édesapja kérése elé helyezi a barátait és segíti őket a nehéz időszakokban amikor nem dolgozhatnak a szímpadnál és alkalmi munkát válalnak egy vidámparkban. ( Layla ilyenkor az álarcos hölgy)

A Manővert a Kaleido szímpadon adják elő a Yurival való fogadás miatt! Ha 1 hónap alatt Soráék megtanúlják a manővert akkor visszadaja Carlosnak a társulat vezetését.

Elutaznak a Grand-kanyonhoz.Egy nagyon kemény edzésen vesznek részt amit Sora szemvedett meg nagyon ,mert Layla tapasztalt artista lévén könnyebben veszi a feladatokat! A felkészülés során Layla válla súlyosan megsérűlt amiért fell kell adnia a karierjét. A Manőver végrehajtása természetesen sikerűl sőt ők adják elő a leghosszabb ideig és a legszebben.

 

 • Saiyuki:

 

 

jaja.jpg

 

1155898765.jpg

 

1201799357_49.jpg

 

kaleido_star_-layla_hamilton_story-8.jpg

 

A történetről nem tudunk sokat csak annyit,hogy egy szerelmes történet. Layla ilyenkor már nincs a szímpadnál és a társulat új tagja Leon lesz. Sora lesz a főszereplő,mert Layla ráhagyja a szímpadot. Leon egy nagyon beképzelt és bunkó alak ilyenkor még mindent elkövet annak érdekében,hogy Sora szerepét a lehető legkevesebbre csökkentse,mert nem tetszett neki ,hogy nevetségessé tette az előadást azzal,hogy állatjelmezbe bújt a gyerekek szórakoztatása érdekében, ugyanakkor Laylát is sértegette. Összeveszik Leonnal ez miatt Leon megmakacsólja magát és nem lép fel. Így Sorának kell játszania a herceg és a hercegnő szerepét is.

Megjelenik May is aki rögtön bebizonyítja Sorának,hogy méltó ellenfele.(nem rég a válogatáson beválogatták őt) . Összemérik az erejüket ami végül döntetlennel végződik. Tudni kell ,hogy May utálja Sorát. Nem tudja elfogadni,hogy Layla ráhagyta a szímpadot és nem ő rá. Régi álma volt az,hogy Laylával együtt játszon egy előadásban,de ez nem válhatott valóra mivel elment a társulattól és ezért Sorát hibáztatja. Ő is mindent megtesz,hogy letaszítsa Sorát a Kaleido Star címről,de a történet végére kibékülnek és már csak ellemfélként tekint rá majd barátként.

 

 • Drakula Grófja:

 

 

jaja11.jpg

 

 

1211912164_443a90df8e9d5e7cd95bc7d811da7d1f.jpg

 

 

117.jpg

 

 

322d13.jpg

 

1211912153_c6d8654aa5b3c5056db67faefea46ecf.jpg

 

sora7.jpg

 

A Drakula Gróf az első előadás ami jégen játszódik. Főszereplő May Mina Marry szerepében és Leon Drakula Grófként.Sora ilyenkor csak egy háttér akrobata. Mina Marry szerepe May és Sora közül került ki. Több próbát is kiszabott rájuk Leon,hogy eldöntse azt,hogy ki a legmegfelelőbb a szerepre. Az első az volt,hogy mind a ketten 1 hetet kaptak arra ,hogy egy speciális trapéz segítségével elérjenek egy bizonyos gyorsaságú forgást és elkapják a szemben lévő kötelet. Ezt May nyerte ,mert Sora megfázott és lázasan próbálta meg végrehajtani a mutatványt.A második próba a jégen játszódott. Csak az volt a feladatuk ,hogy tartsák a lépést Leonnal. Sorának ez volt a legnehezebb próba,mert ezelött sohasem volt a lábán korcsolya ,May viszont profi korcsolyás volt. Leon végülis Mayt választotta,de csak azért,mert biztosabban mozgott a jégen,mint Sora. A történetett Mia írta át és beleszötte Mina Marry szerepét aki Drakula szerelme az átiratban.

 

 • Gyerekszímpad:

 

 

105162.jpg

 

303445.jpg

 

63.jpg

 

 

1166341.jpg

 

 

A Gyerekszímpadot Sora,Mia ,Anna találta ki,mert a gyerekek számára nagyon ilyesztő volt a Drakula Grófja című előadás és az ő szórakoztatásukra az előadás szünetében meglehetett tekinteni egy ugróasztalos ,színes ,vidám előadást amit még a felnőttek is élveztek. Az előadásban Marion is szerepelt. Marion édesanyja után ugróasztal artista szeretne lenni és ez a bemutatkozó műsora.Marion édesanyja találta ki a műsor fő elemeit. A kislányával szerette volna előadni ,de ő meghalt egy ugrás következtében így Marion Sorát kérte meg,hogy lépjen édesanyja szerepébe.

 

 • Salome Vegasban:

 

 

32b3.jpg

 

layla37.jpg

 

 

123456--50-.jpg

 

123456--6-.jpg

 

350906.jpg

 

74284_808152.jpg

 

kaleidostar-maywong58.jpg

 

bd3b6350f4_37686726_o2.jpg

 

1183663612.jpg

 

salome11.jpg

 

350898.jpg

 

 

Ez egy vendégszereplés Sora és May számára Layla műsorában. Miután otthagyja a Kaleido szímpadott Vegesba megy ahol Cathivel együtt egy közös műsort csinálnak. Az előadás akrobatikus elemeket is tartalmaz,de az a Kaleido társulat előadásaival ellemben itt a szereplők meg is szólalnak. Annak az érdekében hívta meg Soráékat Layla ,hogy az előadásban még több tűz legyen,így Sora és May nemcsak egymás ellen hanem Laylával is versenyeznek. Sora és May egy-egy kötélen táncólnak.

 

 • Rómeo & Júlai May-el:

 

 

romeo-es-julia2-may-es-leon.jpg

 

1183991701.jpg

 

1203438509_5fb272a4907bbea419e44c2d624fdb72.jpg

 

78698_876289.jpg

 

70924012ma2.jpg

 

Az a Rómeo és Júlia amit May és Leon előad teljesen más megvilágítást kapott ,mint a Layla és Yuri álltal előadott Műsor. Leon és May a darabban előadják a démonspirált is. A manőver jellegzetessége,hogy 1 kézzel hajtja végre, ezzel  furcsa,de annál különlegesebb mozgást hoz létre.A démonspirált May találta ki és ezzel a manőverrel indúlnak a legnyagyobb Církuszfesztiválon amit Párizsban tartanak. Yuri és Sora is indúl az angyalok táncával,de Sora nem bírja a nyomást így May nyeri meg a fesztivált.

 

 • Keneth úr autóbemutatója:

 

 

1204740015_3de449e8b706e399e62af7a9691be9dd.jpg

 

56ce.jpg

  

kaleidostar62.jpg

 

43726_386840.jpg

 

krosetta.jpg

 

 

Keneth úr a Kaleido társulat támogatója! Ő finanszírozza az előadásokat és a szükséges felszereléseket.Soráéknak egy bizonyos autóbemutatón kell fellépniük a nézők szórakoztatásának érdekében. Külömböző nevetséges trapézmutatványokat kell végrehajtaniuk,mert a közönség között nagyon sok gyerek van,de  a felnőttek szorakoztatása is fontos volt.Főszereplők Sora és May,de a lenti szímpadon Anna és a bohócai is fellépnek.(Még Ken is besegít)

 

 

 • Hattyúk tava:

 

 

jaja15.jpg

 

kaleidostar05.png

 

pmtnsqmyhmohudwrcsp.jpg

 

1183719429.jpg

 

fdvjqozeiqkhlmkddgv.jpg

 

dbcmyjezucbtgihrnqr.jpg

 

1174225969.jpg

 

a-hattyuk-tava2.jpg

 

sora_angyal.jpg

 

1174918652.jpg

 

921af7fb19_2299382_o2.jpg

 

rtz.jpg

 

100.jpg

 

A Hattyúk tava talán az egész Kaleido star alatt a legszebb és legnehezebb előadás. Ezt a műsort a hatás fokozása érdekében hajnalban tartják és a hajnal fényét kihasználva mégjobban kihangsúlyozzák az angyalok táncának szépségét. Az angyalok tánca a legnehezebb manőver amire csak 3-an voltak eddig képesek. Sora ,Layla és Sophie Leon kishuga aki egy autóbalesetben életét veszti. A történetet Odett szemszögéből láthatjuk akit Sora játszik. Odett hercege Leon és a gonosz Odin pedig May. A történetbe még egy plusz szereplőt is beleszőnek ez Odin tündére aki a jóútra tereli őt. A szerepet Rozetta játsza. Mayel együtt előadják a dupla illúziót. Ezzel az előadással Sora álma is teljesűl,mert az előadás során az artisták és a közönség szíve összeért. Mindenki részese akart lenni az előadásnak így a közönségben ülő artisták is mind a szímpadra mentek és külömböző mutatványokat adtak elő. Sora álma valóravált hisz boldogságot hozott a közönség arcára.

 

 • A hercegnő és a bolondja:

 

 

1bf9e26442_2299302_o2.jpg

 

41096_356544.jpg

 

1182329336.jpg

 

974714.jpg

 

a-szomoru-hercegno.jpg

 

Főszereplő Rozetta. A herceg Sora.

A történetet egy kép ihlette. Azon a képen szereplő lány hihetettlenűl hasonlít Rozettára így ő kapta meg a főszerepet. A történet egy hercegnőről szól aki mindig szomorkodott. Az udvar bohóca viszont beleszeret a hercegnőbe és mindent megtesz azért,hogy nevetni lássa. Őt játsza Sora. 3 kísérletet tesz. Mind a 3-szor más más mutatvánnyal és más más bohócokkal próbálkozik. Őket Leon, Anna és May vezeti. Sajnos Rozetta egy kicsit beképzelté válik és egy kicsit elszáll magától. Nem tudja élethűen eljátszani a szerepét és már addig addig húzza ezt a dolgot míg már fantomot sem látja. Kétségbeesésében elmenekűl,de fantom segítségével visszatalál a helyes útra.

 

 • A Főnix Legendája:

 

 

ertzu--1-.jpg

 

09fa5aa665_30455914_o2.jpg

 

27612155.jpg

 

dad0.jpg

 

123456--55-.jpg

 

123456--13-.jpg

 

layla71.jpg

 

79266_884574.jpg

 

bscap0229.jpg

 

bscap0249.jpg

 

bscap0067.jpg

 

bscap0257.jpg

 

bscap0272.jpg

 

bscap0270.jpg

 

A Főnix Legendája a legutólsó előadás. Soráéknak e alőadás alkalmában meg kell találniuk magukban a sáját főnixüket ami nehéz feladat,de kell ahoz,hogy hitelesen előadhassák a szerepüket. A Főnix Legnedája párhuzamosan megy Layla előadásával. Mind a ketten ugyanazt az előadást adják elő és ugyanaz a feladat vár rájuk. Layla mivel nem találja meg magában a főnixet így elhaggya Vegaszt és egy bicikli útra indúl. Az út során nem csak ,hogy megtalálja a főnixet magában,de a személyisége is megváltozik. Helyet kapnak az érzések és még néhány könnycseppet is hullajt. Új énje új kűlsőt követel így levágatja a haját. Sora ezt látván megtalálja ő is a saját főnixét. Ezzel elkezdődik a Fény korszaka.

 

 • Vidámparki szereplés:

 

105440.jpg

 

368778.jpg

 

1697551.jpg

 

 • Alice Csodaországban:

 

 

alicecsodaorszgban.jpg

 

1150998054.jpg

 

Ez az előadás késztette Laylát és Sorát,hogy belépjenek a Kaleido Társulatba. A főszereplő aki Alicet játsza kettőjük példaképe és ő segít majd Sorának,hogy visszanyerje régi önmagát.

 

Az összes előadásról találtok még képeket a képgalériában! Nézzétek meg!!!

 

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 853556
Hónap: 7152
Nap: 233