Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzések

Edzések

 

A Kaleido star története során rengeteg kemény edzésben volt része Sorának, hogy megtudjon csinálni különböző gyakorlatokat és manővereket.Talán az első nehezebb edzés az az volt amikor Sora az Arany Phoenix manővert próbálta elsajátítani. Majd igen nagy kihívást jelentett neki az 1001 éjszaka meséinek az elemei hisz egy hatalmas mozgó trapézhajón kellet fellépnie és harcolnia Laylával mindössze 1 kötélen. Azonban a legnagyobb kihívást a Legendás manőver illetve az Angyalok Tánca jelentette. 

 

Arany Phoenix Manőver:

Sora ilyenkor azért küzdött, hogy a társulatnál maradhasson, de csak egy hetet kapott, hogy ezt véghezvigye. Layla akkoriban nem szerette volna, hogy Sora ott legyen, mert ő nem is válogatás során került be, hanem Carlos kivételezése miatt. Ha megcsinálja az Arany Phoenix manővert akkor maradhat és Layla is elismeri a tehetségét. Az ugrás végét Sorának nem sikerül bemutatnia, de a manőver többi részét kitűnően véghezviszi. Magát ezt a manővert a Romeo és Júlia című előadásban láthatjátok.

22231288.jpg

29674_230456.jpg

_kaleidostar0.jpg1148903105.jpg

 

1001 Éjszaka Meséi:

E előadás során egy kötélen kell táncolni, ami egy hatalmas mozgó trapézhajóra van felfüggesztve. Ez a mutatvány azért nehéz, mert nem csak, hogy mozog, hanem még mind e közben Sorának harcolnia kell Laylával. Sora ilyenkor lesz először Layla társa, ami miatt mindenképpen bizonyítani szeretne neki. Sora, mint a történet során mindig sajátosan küzdi le a gyakorlat nyújtotta nehézségeket, itt a diabolót használja segítségül. Ehhez a gyakorlathoz Layla és Sora a háborgó tengerre mentek el gyakorolni, hogy a természet szimulálja az ingadozó hajó mozdulatait.

c13346c930_2299278_o2.jpg

cap6.jpg

l1621017.jpg

 

Legendás Manőver:

Erre a manőverre csak alig néhányan képesek. Csak is azok, akik látják fantomot és ez által kiválasztottak lesznek. Velük Fantom megoszthatja a manőver titkait. Nekik hinniük kell egymásban és a halál elleni félelmüket is le kell győzniük. Sora és Layla azok közé tartoznak, akik látják a színpad szellemét és el is határozzák, hogy megcsinálják sőt bebizonyítják Jurinak, hogy néha kockáztatni kell és nem lehet egy veszély mentes színpadot létrehozni. Főként digitális trükkökkel nem. Egy hónap alatt nagyon kemény edzés során, de véghezviszik hibátlanul és sokkal tökéletesebben mint az elődeik. A gyakorlat elsajátításához elutaztak a Grand Canyonhoz. Ott erősítő gyakorlatokat végeztem különböző súlyokkal. A legfontosabb a jobb karjuk megerősítése volt, hisz azzal kellett ellökniük magukat egymástól.

303411.jpg

123456--43-.jpg

kaleidostar26-023654-.jpg

119572.jpg

67215.jpg

119571.jpg

laylaandsora.jpg

368827.jpg

 

Angyalok Tánca:

Az angyalok táncát Leon és a testvére Sophie fejlesztette ki, de még mielőtt ezt bemutathatták volna egy igen súlyos tragédia történt. Sophiet elütötte egy autó és ebbe sajnos bele is halt. Leon személyiség változását is ez váltotta ki. Soha többé nem hit és bízott senkiben, nagyképű lett. Soha  nem gondolta volna, hogy lesz még olyan valaki, aki képes ezt a gyakorlatot véghezvinni, de Sorának ez sikerült. Kiállta Leon összes nehéz és megterhelő próbáját elsajátítja a manővert. Tulajdonképpen  ez hozott neki hírnevet és ez után nevezték el a korszakát a Fény korszakának. Sorának itt az egyensúlyát kellett tökélyre fejlesztenie. A tengeren, a medencében és a buszon is gyakoroltatta vele Leon. 

angyalok_tanca_2.jpg

119520.jpg

22231360.jpg

images.jpg

a-hattyuk-tava.jpg

 

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 853560
Hónap: 7148
Nap: 234