Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mellékszereplők

Inuyasha Mellékszereplők:

 

inuyasha-bike-wallpaper.jpg

 

 

Eri:   

_05.jpg

Eri Kagome egyik barátnője a Jelenkori Japánban.Talán ő az akit a leginkább foglakoztatnak Kagome szerelmi ügyei.Kicsit agresszív.

 

 

Yuka:

_02.jddpg.jpg

Kagome másik barátnője akit szintén foglalkoztat Kagome  híres barátja akiről mindig beszél.(Inuyasha)

 

 

Ayumi:

_05fzh.jpg

Kagome okos barátnője aki folyton csak bíztatja Kagomét.Ahogy mondja fő az,hogy Kagome boldog legyen.

 

 

Hojo:

hojo.jpg

Hojo szerelmes Kagoméba és mindent megtesz,hogy a kedvében járjon.Mivel Kagome nagyapja folyton valami különös betegségeket talál ki Hojo folyton ájándékokkal halmozza el,hogy jobban legyen az egéssége.

 

 

Hauro Higurashi: 

char_7596.jpg

Kor: 33kb

Ő Kagome mamája.

 

 

Souta Higurashi:

character-souta.jpg

Souta Kagome kisöccse aki elég félénk és bátortalan.Nagyon kedveli Inuyashát és szereti ha náluk van.Első szerelme Hitomi.

 

 

Jii Higurashi: 

1199195974_59.jpg

Kor: 66

Ő Kagome nagyapja aki fedezi Kagomét az iskolában ha épp a másik világban van.Mindenféle furcsa betegséget kitalál Kagoménak és már az is előfordult,hogy olyankor is hazudott amikor Kagome otthon volt.Ő gondozza a szetélyt ami a Higurashi család tulajdonában van.Kedveli a szörny testrészeket és a régi erekjéket,tárgyakat. Mondhatni egy kicsit bolond.

  

 

Buyo:

buyo.jpg

Kagome kicsit kövér,lusta cicája aki nem csinál mást csak lustálkodik egész nap.Egyedül akkor van valami kalandban része amikor Inuyasha ellátogat Kagoméékhoz,mert olyankor nincs másmilyen szórakozás mint ,hogy Buyoval játszik.Bár volt olyan is,hogy Buyo megelégelte és megkarmolta Inuyashát,de ez csak egyszer fordult elő.

  

 

Myoga:

myouga_05.jpg

Faj: Bolha szellem

Kor: több ezer éves

Név Jelentése: Lelkész,Védetség

Névnap: Junius 25

Horoszkóp: Bika

Személyiség: Okos,Gyáva,

Myoga Inuyasha apját szolgálta,de mikor meghalt Inuyashát kezdte el szolgálni.Mivel nagyon idős sok mindent tud és nagyon sok szellemet ismer így nagy hasznára van Inuyashának még ha olyan gyáva,hogy mindig elfut ha harcra kerül a sor.

 

 

Totosai: 

pdvd_201.jpg

Faj: Szellem,Fegyverkovács

Képessége: Tüzet tud fujni a szályából

Fegyvere: Egy hatalmas kalapács

Totosai egy fegyverkovács aki szellemek fogaiból képes kardot kovácsolni.Ő készítette a Tessaigát és a Tensaigát is, Inuyasha apja fogaiból. Álltalában elmenekül ha harcra kerül a sor,de sokkal bátrabb mint Myoga.Sokszor kérlelte őt Inuyasha,hogy áruljon el dolgokat a Tessaigáról,de nem igazán szeret segíteni neki inkább csak rá hagyja és játsza a hülyét,de ha igazán nagy a baj ,azért néha elárul dolgokat.

 

 

Kaede:  

1199195508_55.jpg

imagedds.jpg

Faj: Ember,Papnő

Kor: 60

Név jelentése: Juharfa

Névnap: Augusztus 15

Horoszkóp: Ikrek

Nővére: Kikyo

Kaede Kikyo kishuga aki nővére halála után átvette a helyét a faluban. Ő Inuyasháék egyik segítője és mindig biztos szállást ad nekik ha visszatérnek a faluba. Bár öregnek látszik ,azért rendelkezik még némi spirituális erővel,hogy megvédje a falut.Még kiskorában elvesztette az egyik szemét amikor egy csapat szellem jelent meg a faluban.

 

 

Hachi:

_12.jpg

Faj: Mosómedve szellem

Képessége: Alakváltó és akkor képes repülni is.

Hachi Miroku szellem segédje.Nagyon gyáva,de Miroku verésétől bármire képes.

 

 

Mushin:

_06.jpg

Mushin egy részeges öregember.Valamilyen szerzetes féle aki Mirokut apja halála után felneveli .Sokat tud a szellemörvényről és ha megsérül Miroku mindig Mushint keresi fel.

 

 

Ah Un:

op.jpg

Ah és Un egy kétfejü sárkányló aki képes a szájából tüzet fújni.Ő Sesshoumaru egyik követője,de pontosan nem lehet tudni,hogy mikor tett rá szert.Általában Rint viszi.

 

 

Bakusen:

arboldemagnolia.jpg

Bakusen egy öreg növényszellem akiböl a Tessaiga és a Tensaiga hüvelye készült.

 

 

Royakan:

253585.jpg

Faj: Farkas szellem/Erdő szelleme

Nagyon békés teremtés eredetileg ,aki senkit sem tudna bántani,de Naraku egy szennyezett ékkővel Inuyashára uszítja. Sesshoumaru egyik hű szolgája,de miután egyszer cserbenhagyta azóta Sesshoumaru nem foglalkozik vele.

 

 

Shiori:

shioriinuyasha.jpg

Shiori egy félig szellem.Apja Tsukuyumaru egy denevér szellem volt az anyjea pedig egy ember.Ő volt az egyetlen a denevér szellemek között apja halála után aki képes volt fentartani a denevérszellemek erős akadályát.Miután Inuyashának sikerült megölnie a nagyapját Taigokumarut Shiori neki ajándékozta azt a tárgyat amivel létre lehet hozni az erőteret .így a Tessaiga egy újabb képességre tett szert az Erőteret törő vörös Tessaigára.

 

 

Ayame:

filler.jpg

Ayame egy farkasszellem aki Koga jegyese.Koga megígérte neki,hogy feleségül veszi még a Hold szivárvány éjszakáján,de Koga letagadta az egészet és elutasította Ayame szerelmét Kagome miatt,mert már Kagomét az asszonyává fogadta.

 

 

Jinta és Hakkaku:

tumblr_lm6ysu64m91qjsm02o1_500.png

Jinta és Hakkaku szintén farkasszellemek és mind a ketten Koga követői. Kicsit gyávák,de harcólnak a barátaikért ha kell.Nagyon féltik Kogát és a farkasokat.

 

 

Inutashia-Inu no Taishou:

a343c427aaeb2ba6.jpg

Inutashia egy Daiyoki vagyis vezérdémon volt aki a Ny-ti földeket uralta.Ő Sesshoumaru és Inuyasha apja,de meghalt mikor Izayoyiért küzdött Takemaruval.Hogy megmentse Izayoyi és Inuyasha életét odadata az sajátját.

 

 

Izayoyi:

family_stepmom01.jpg

Izayoyi Inuyasha édesanyja aki sajnos korán meghalt. Inuyasha csak 5-6 éves lehetett.

 

 

Seiya:

sesshoumaru-s_mother.png

Seiya Sesshoumaru édesanyja. Egy nagyon kegyetlen szellem aki hagyta volna,hogy Sesshoumaru meghaljon mikor lekerült az alvilágba.Álítólag egy kastélyban él a felhők között egyedül. Kinézetre sokat örökölt tőle Sesshoumaru.

 

 

Midoriko:

midoriko0.jpg

Midoriko egy hatalmas erejű papnő volt ,aki képes volt a szellemek lelkét megtisztítani,ezért is tartottak tőle annyira a szellemek.Hogy megöljék 1000 szellem egyesült eggyé és úgy próbálták megölni őt. A harc 7 éjszakán és 7 nappalon keresztül tartott mikor Midorikonak sekerült megtisztítani a szellemeket,de a nagy erölködés közben a lelke kiszakadt a testéből és meg született a Shikon no Tawa vagy is a Négy Lélek Szent Ékköve.Úgy tudjuk,hogy Midoriko még nem vesztette el a csatát.Az Ékkő belsejében továbbra is harcol a szellemekkel és az fogja eldönteni a harc végét,hogy ki fogja bírtokolni a Szent Ékkövet mindörökre.Hisz ha gonosz kézbe kerül akkor a Szent Ékkőt beszennyezi a gonoszság,de ha jó kezekbe kerül akkor megtistúl. Midoriko mielött meghalt azon a területen élt ahol késöbb a szellemírtók felépítették a falujukat így a sírhelye is a szellemírtók falujában van. Régi segítőtársa Kirara volt.

 

 

Shinidamachu-Lélekrablók:

iy_kikyou076.jpg

A Lélkrablók Kikyo segítői.Ők összegyüjtik a lelkeket és Kikyo testébe helyezik.

 

 

Enju:

enju-full-frame.jpg

Urashue fia arra kényszeríti őt,hogy agyag katonákat készítsen amivel leigázhatja a világot hisz az agyagkatonákat nehéz megölni.Hajdanánt Enju Urashue tanítványa volt úgy tanúlta meg,hogy hogyan kell agyagkatonákat készíteni.Szerencsére megmenekült és felszabadult a rabszollgaság alól.

 

 

Souten:

caption-32111-20041216160222.jpg

A Villám törsz legfiatalabb sarja aki kihívja Shippót egy élet halál harcra,hogy megbosszúlja a Villám fivérek halálát.

 

 

Koryu:

char_7600.jpg

Souten házi sárkánya.Ha 3x fejbevered a teste felhővé változik.

 

 

Momiji:

momiji.jpg

Papnő aki abban a szentélyben tanúlt ahol egykor Tsubaki a sötét papnő.Kezdetben elhiteti Tsubaki velük,hogy Inuyasha üldözi őt így megpróbálja megölni.

 

 

Botan:

pic_1202783628_14.jpg

Botan Momiji társa aki szintén segít Tsubakinak.

 

 

Koucho és Asuko:

pic_1202783628_10.jpg

Kikyo segítői.Mind a ketten papnők.

 

 

Entei:

1199104159_78.jpg

Entein egy szellemló aki csak a legerősebbet engedi a hátára ülni.Először egy viszonylag gyenge szellem volt a lovasa majd Hakudoushi lett,mert Entei látta,hogy milyen erős.

 

 

Nobunaga Amari:

nobunaga.jpg

Nobunaga még Inuyasháék történetének a legelején jelent meg amikor még csak Inuyasha és Kagome és Shippo keresték az ékköveket. Nobunaga megszerette volna menteni Tsuyu hercegnőt egy szellem fogságából,mert ahogy kiderült már gyerek kora óta szerelmes a hercegnőbe. Egy békaszellemmel volt dolguk Inuyasháéknak aki megszálta Tsuyu hercegnő hitvesének a testét és ő irányította.A Békát Kagome kiűzte a hitves testéből Inuyasha pedig elpusztította.

 

 

 

Tsuyu Hercegnő:

tsuyu.jpg

Ő itt Tsuyu Hime vagyis Tsuyu Hercegnő akibe Nobunaga szerelmes.

 

 

 

Tsukuyumaru:

tsukuyomaru.jpg

Tsukuyumaru egy denevér szellem volt akit a saját apja Taigokumaru ölt meg,mert meg akarta védeni azt a falut a denevérektől amiben a kedvese és a gyermeke Shiori lakott. A lánya elött csak ő volt képes a denevér szellemek erőterét felhúzni és fentartani.

 

 

 

Serina:

serina.jpg

Serina a ninja testvérek idősebbik tagja akik apjuk halála után elmentek a szellemírtók falujába,hogy elvigyék onnan a fegyvereket és eszközöket,hogy elég erősek legyenek megbosszúlni a társaik és apjuk halálát. Ott találkoztak Sangoval akitől megkérték,hogy tanítsa meg nekik a szellemírtás mesterségét.Viszont azok a csontok amit majd késöbb ellopnak újjabb szellemeket vonzanak magukhoz így nagy bajba keverednek,de a végén rájönnek,hogy félreértelmezték az apjuk kívánságát miszerint legyenek erősek,mert az igazi vágya az volt,hogy belül legyenek erősek és nem a képességeikben.

 

 

 

Suzuna:

suzuna.jpg

Egy erős nindja lány aki a fiatalabbik a ninja testvérek közűl.

 

 

 

Hojo Akitoki:

hojo-akitoki.jpg

Akitoki Hojo őse aki több részben is megjelenik a történetben aki még ugye a 2. movieban is megjelenik. A Kastély a tükör mögöttben.Mind a kétszer a családjában lévő szent tárgyakat kell elvinnie valahová.Először egy kardott amiből ki kell űzni a gonosz erőt,mert a hordozójára balszerencsét sújt.A másik pedig a mennyei kendő amit még Kaguya is kiszemelt magának a filmben.Mennyei Kendő egy fiatal lányé volt a mennyei szűzé aki meghalt viszont a kendő sérthetetlenséget adott a kezébe és az örök élet forrását is.

 

 

Tsukiyomi:

tsukiyomi.jpg

Tsukiyomi egy hatalmas erejű papnő volt.Társa Taigokumaru aki egy szellem és mégis segít Tsukiyominak legyőzni a szellemeket.Taigokumaru,hogy Tsukiyominak ne kelljen harcólnia készítetet Kaijinbouval 2 kardot.Az a 2 kard viszont nagyon gonosz volt.Az irányítása alá vette Taigokumarut és teljesen más emberré változtatta. Tsukiyomi így az erejével lepecsételte Taigokumarut egy erekjébe a kardokat pedig elzárta egymástól a lehető legmesszebb. Az egyik ilyen kard volt Akitoki bírtokában is. Tsukiyomi viszont mielött kiengedhette volt Taigokumarut az erekjéből meghalt a nagy energia veszteségtől.

 

 

 

Sara:

sara.jpg

Sara egy nagyon szomorú sorsú lány aki amíg élt szerelmes volt Sesshoumaruba.Még fiatal lányként találkozott vele amikor is Sesshomura az ő és az apja ellenségeit akivel harcban áltak megsemmisítette. Az után az apja Sesshoumarut is megakarta ölni,de Sesshoumaru nem kegyelmezett és megölt mindenkit. Sara csak a fuvola hangjával imádkozott,hogy maradjon életben Sesshoumaru.Késöbb egy faluban halt meg mint egy papnő.Halalá elött alkut kötött a szellemekkel így még annyi időt kapott az élettől,hogy megpróbálja beteljesíteni Sesshoumaru álmát.Elvitte neki a Tessaigát,de Sesshoumarunak nem kellett,mert egyáltalán nem a Tetsaigára vágyott.Késöbb a lány végleg meghalt.

 

 

 

Hijiri:

hijiri.jpg

Hijiri Kikyo idézett shikigami teste amit Koucho és Asuko hozott létre,hogy Kikyo addig is tudjon járni a világban amíg a sérülése meg nem gyógyúl.Ez a test is hatalmas erővel rendelkezett ami szinte bármilyen szellemet elpustít.

 

 

 

Gozu:

gozu.jpg

Gozu a Vörös Föld Kapujának az egyik őrzője aki azt a kaput védi amivel át lehet menni a túlvilág és az élők világa közötti kösztes világba.Kerülik a felesleges harcot,de ha valaki át akar oda menni csakis holtan engedhetik át.Legyőzhetetlenek. Egyedül Sesshoumarut engedték át,mert nála van Tensaiga a túlvilág kardja.

 

 

 

Mezu:

mezu.jpg

Mezu a másik őrző.

 

 

 

Hosenki:

hosenki.jpg

Hosenki egy nagyon öreg szellem aki még annak idején a Fekete gyöngyöt készítette.Hogy nehogy rossz kezekbe kerűljön az ékkő elvitte a Nagy Kutyaszellem sírjába ahol azt hitte,hogy senki sem találja meg.Az ékkőért Naraku,Inuyasháék és Sesshoumaru is elment a sírba ami végül harcba tokollott.Az ékkövet pedig Inuyasháék kapták meg.

 

 

Goryoumaru:

goryomaru.jpg

Goryoumaru  a történetben egy szentély vezetőjeként tűnik fel aki  árva gyerekeket fogadott örökbe.A sznetélyében tanítja őket szellemek kiírtására az ő képessége által megtöltött kulacsokkal amik a gyerekek fegyverei lesznek. Ám ellenszegül Narakunak és ő megöli.Majd a lelkét,testét,képességeit elnyeli Moryoumaru így válva teljes egésszé és hatalmasabbá.

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 853556
Hónap: 7152
Nap: 233