Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Inuyasha Filmek

Inuyasha a film

Az időt felülmúló szerelem

 

 

as-inuyasha-movie-1.jpg

Apáról fiúra száll az örökség.Lehet ez kincs,hatalom... vagy éppen egy félelmetes ellenség, aki korábbi bukását most vérittas győzelemmé akarja kovácsólni. A valaha élt Hyoga a kontinensről érkezett azokra a nyugati területekre,amik akkoriban Inuyasha apjának fennhatósága alá tartoztak.A két démon között félelmetes összecsapás vette kezdetét, és a betolagkodók bukásával ért végett, jó lehet, nem véglegesen.Ereje kétszáz éven át elzárva pihent, arra a pillanatra várva, amikor utódja megörökli tőle minden hatalmát.Hyoga fia,Menoumaru egy ékkőszilánknak köszönhetően kel életre, és két segédjét rögvest útnak indítja, hogy megkeressék azt a fegyvert, amivel Hyoga elzárt erejét ki tudja szabadítani a fogságból.Ahhoz, hogy apja legendás erejére szert tegyen,szüksége van halálos ellensége fiának-Inuyashának-a kardjára.Menoumarut már csak egy cél vezérli: bármi áron megszerezni a féldémon kutya,Inuyasha kardját...

A sikeresen debütált Inuyasha sorozat után mozifilm is készűlt a széria mellett.Az első nagyképernyős film vizuális és grafikai látványvilága, a pompás hátterek és az élénk színű környezet beszippantja a nézőt. A film túltesz még a sorozat színvilágán is.

 

Menoumaru:

mo10.jpg

Menoumaru (lepke démon) ennek a filmnek a főgonosza aki apja erejének megszerzésével előszőr apja ellenségeinek a leszármazotjain akar bosszút állni,majd az által világ uralomra törni.

 

Hari:

cap154.jpg

Hari Menoumaru egyik segítője aki szintén a kontinensről érkezett.Képessége ,hogy a homlokán lévő ékkő vörös változatát átjelyezve irányítani képes másokat és a hajában lévő virágok szirmaiból kardokat varázsóljon.

 

Ruri:

ruri.jpg

Ruri szintén Menoumaru segítője. Képessége,hogy bármilyen képességet le tud másolni köztük Miroku szélörvényét is beleértve. Képes még kígyók meidézésére is és a lándzsáját is képes átváltoztatni kígyóvá.

 

 

 

Inuyasha a film 2

Kastély a tükör mögött

 

 

2inuyasha----a-film-2---kastely-a-tukor-mogott.jpg   

A film a hirtelen haragú és igencsak különböző,de mégis összetartó barátainak egy újabb kaladját tárja elénk.Ezúttal Kana és Kagura mesterkesédei révén kerűlnek veszélybe hőseink.Az ideiglenesen szétszéledt csapattagok egymástól távól függetlenűl, de mind belekeverednek a baljós eseményekbe, melynek kezdetei még az 50 évvel ezelötti időkbe nyúlnak vissza.Miroku nagyapja, aki unokájához hasonlóan hamar elgyengűlt a szebbik nem látványától, ekkor küzdött meg ugyanis Kaguya hercegnővel. A szépség hű imádójaként azonban képtelen volt elpusztítani a világot fenyegető csábos teremtést. Hogy mégis ártalmatlanná tegye, bezárta egy tükörbe, ahonnan Kagura szabadítja ki, hogy végre ő is lerázhassa magáról rabsága láncait.Kaguya ugyanis képes manipulálni az időt, és ezt akarja kihasználni a szelek boszorkánya, hogy végre beteljesülhessen szabadság iránti olthatatlan vágya. Az újraszerveződött csapatot azonban nem csak Kaguya világhódító terveinek megakadályozása teszi próbára, a harcok során szembe kell nézniük saját gyengeségeikkel is, ha túl akarják élni a végső összecsapást.

A sorozatban már megszokott szereplők mellet új karaktereket is megismerhetünk, sőt a filmből megtudhatjuk azt is mire jó még inuyasha tűzpatkány kimonója, miért hiányzott mirokunak Sango, és hogyan csattan el az első csók főhőseink között.

 

 

Kaguya (Hime):

princesskaguya.png

truekaguya.jpg

Kaguya az Inuyasha második filmjének főgonosza, aki a tükre és a mennyei kendővel próbálja meg leigázni a világot, ezzel igen nagy problémát állítva a főszereplőknek. Kaguyát a mennyei szűznek is nevezik a történetben akié a mennyei kendő is volt,de ő csak a hejébe lépett a mennyei szűznek.

 

 

Inuyasha a film 3

A Világhódítás Kardjai

 

 

as-inuyasha-movie-3.jpg

A harmadik egész estés mozifilmben Inuyasha szövevényes családi életébe nyerhetünk bővebb bepillantást.Már a nyitójelenetben feltárul a múlt egy szelete, mikor Sesshoumaru és edesapja párbeszédét láthatjuk, ahonnan az apa rögtön Inuyasha születéséhez siet, és súlyos sérüléseivel mit sem törődve beleveti magát a harcokba.Szerelmét és fiát védelmezve veszti életét, magával rántva a halálba a támadót is. Az összecsapás során láthatjuk először kardjának a Soungának félelmetes erejét.Ez a hatalmas démoni erővel bíró fegyver lesz a kapocs a múlt és a jelen között.Közel 200 évre eltűnik a színről, hogy aztán még erősebben és gonoszabban bukkanjon fel ismét Inuyasha és barátai életében. Terveihez a múlt kisérteteit használja föl, egy szinte elpusztíthatatlan zombisereget létrehozva. A családi örökségnek tetsző fegyver először Inuyashához kerül, de minthogy a kardnak nem sikerűl végleg a hatása alá vonnia a félszellemet, új hordozót keres megának. Inuyasha elindul,hogy leszámoljon apja hagyatékaival,de Sesshoumaru sem nézi tétlenül, hogy méltatlan fivére kaparintsa magához a pengét. Ő is beszáll a játszmába. Eltérő célok, ugyanakkora elszántság, de ki marad állva a végén?

 


Takemaru:

takemaru31.jpg

Takemaru a harmadik film egyik gonosztevője aki annak idején a merénylő volt. Ő miatta halt meg Inuyasha és Sesshoumaru apja. Azért akarta megölni Izayoyit,mert halálosan szerelmes volt belé, és nem tudta elfogadni, hogy helyette egy szellemet választott.Mivel bosszút akart állni Inutashián, de ő már nem volt életben a fiain akart bosszút álni.

 

Sounga:

sounga.png

A Sounga Inutashia félelmetes 3. fegyvere az alvilág kardja. Ő saját céljai érdekében felhasználja Takemarut,mert egy kis csellel könnyedén irányítani tudja.

 

 

 

Inuyasha a film 4

A Vörösen Lángoló Haurai Sziget

 

inuyasha-movie-4.jpg

Egy misztikus sziget, a Houraijima 50 év után újra előtűnik a semmiből, azonban mivel négy erős harcos istenség, a Shitoushin hatalmas erővel őrzi a szigetet, képtelenség megközelíteni - de elhagyni is. A szigeten élő féldémon gyerekek - akiket az istenek későbbi áldozatainak szánnak - végül úgy döntenek,hogy közüllük a legfiatalabbat elküldik a külső világba segítségért. A kis Ai a véletlen folymán pont Inuyasháékba botlik bele, így tőlük kér segítséget. Inuyasha és Kikyo 50 évvel korábban már jártak a szigeten és harcoltak is a Háború Négy Istenével. Sesshoumarunak szintén nézeteltérése támad az egyik istennel,így magától ártetődő,hogy - a saját útját járva - ő sem marad ki a misztikus sziget sötét titkának felfedéséből.

 

 

 

Félszellem Gyerekek:

 

Ai:

ai.jpg

 

 

Asagi: 

asagi.jpg

 

 

Dai-Roku:

roku-dai-7.jpg

 

 

Moegi:

moegi.jpg

 

 

Shion:

shion.jpg

 

 

A Háború Négy Istene:

 

Jura:

jura.jpg

 

 

Kyora:

kyora.jpg


 

Gora:

gora.jpg


 

Ryura:

ryura.jpg

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 853560
Hónap: 7145
Nap: 233