Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gonoszok

Gonoszok:

 

Naraku:

naraku-with-shikon-jewel.png

narakww.jpg

1162623510_ha_naraku1.jpg

naraku-1-inuyasha-17274519-600-338.jpg

Faj: Félig szellem

Kor: 50

Név jelentése: Pokol

Névnap: Junius 6

Horoszkóp: Oroszlán

Különös ismertetője: Egy pók alaku égés a hátán amit a reinkarnációi is magukon viselnek

Képesség: A testét több 100 szellem alkotja amik közül bármelyiket kidobhatja és magábaolvaszthatja.Képes a teste átformálására.Nagyon erős védőfala van,Mérgező füst,Pokol darazsak,A szellem végtagokat is felhasználja.

Naraku egy nagyon gonosz szellem aki 50 évve ezelött született Onigumoból. Mivel a testében még mindig ott dobogott Onigumo szíve féltékenységében Kikyót és Inuyashát egymás ellen fordította.Így kezdődött el minden.Majd 50 évvel késöbb ismét megjelent az Ékkő. Miután Kagome széttörte az ékkövet és szilánkokra tört Naraku fő célja,hogy összerakja az Ékkövet és a gonosz aurájával teljesen beszennyezze azt.Sokféleképpen próbálta megölni Inuyashát ám egyik kísérlete sem sikerült. Mikor már elég nagy ékkőszilánk a bírtokában volt képes volt reinkarnációkat is létrehozni akik mind mind Narakuból születtek.Ilyen pl: Kagura,Kanna

 

 

Kagura:

kagura028.jpg

kagura31.jpg

kagura-inuyasha-.jpg

Faj: Szélboszorkány,szellem

Név Jelentése: Régi Shinto zene és tánc

Névnap: Augusztus 27

Horoszkóp: Ikrek

Fegyvere: Legyező

Képessége: Uralja a szelet,Penge tánc,Sárkány tánc,Képes a holtakat is mozgatni,A hajában lévő tollan repülni a szél meglovagolásával.

Kagura Naraku első reinkarnációja.Viszont ő az egyedüli szolga aki utálja Narakut és végezni akar vele.Tisztában van a helyzetével és mindenképpen le akar számolni Narakuval,hogy szabad lehessen ,mint a szél.Viszont ami nagy előnyt jelent Narakunak,hogy nála van Kagura szíve így ha ellenkezni próbál vagy szökni bármikor megölheti.A hátán található Naraku pók folmáju égési sérülése.Kagura szövetkezett Hakudoushival,de mivel segíteni akart Kohakunak ,hogy megszökjön Hakudoushit is elárúlta. Késöbb visszakapja a szívét,de Naraku megmérgezi és a testébe juttatja a mérges gázát és gyomor savát amitől Kagura nem tudta meggyógyítani a sebeit és belehalt.Ez Naraku büntetése.

 

 

Kanna:

51yrptbrtml._sx500_.jpg

kanna.jpg

kanna2.jpg

xx-kanna.jpg

Faj: szellem,Az üresség megtestesítője

Név Jelentése: Ismeretlen világ

Névnap: December 19

Horoszkóp: Bak

Fegyver: Tükör

Képessége: Nem lehet érzékelni az auráját,mert a semmiből jött létre,a tükörrel képes lelkeket kiszippantani,Tükör szellem

Kanna Naraku 2. reinkarnációja aki a teljes ürességből a semmiből keletkezett így az álmok,vágyak,érzelmek számára nem léteznek. Soha nem kérdez nem ellenkezik nem szegi meg a paracsont így Naraku számára Kanna a tükéletes szolga aki nem kérdez csak csinálja amit mondanak neki.A tükre Naraku csontjából készült.Hiába lenne Kanna Naraku tökéletes szolgája mégis feláldozza mikor arra kényszeríti őt,hogy haróljon Inuyashával. Inuyasha nem akarta megölni és mivel Kanna sem akart harcólni Inuyashával Naraku szétroppantatta a szívét,de elötte elmondta Kagomének,hogy az Ékkőben lévő fény megtisztíthatja Narakut.

 

 

Goshinki:

goshinki.jpg

Goshinki Naraku 3. reinkarnációja. Képessége,hogy képes mások gondolatában olvasni így szinte legyőzhetetlen hiszen mindent megtud amit az ellenfele eltervez.Inuyasha is csak a szellemi erejével volt képes kettévágni. Az ő fogaiból kovácsólták a Tokijint Sesshoumaru kardját.

 

 

Juuroumaru:

juromaru88.jpg

Juuroumaru Naraku 4. reinkarnációja akit inuyasha és Kouga győzött le közös erővel.Ő nem igazán gondolkodik csak az ösztöneire halgat harc közben és akár csak Kagura ő is simán képes lenne végezni a teremtőjével Narakuval ha lenne rá esélye.

 

 

Kageroumaru:

kageromaru.jpg

Kageroumaru Naraku 5. reinkarnációja aki Juuroumaru gyomrában szokott pihenni a harcokig. Képessége,hogy nagyon gyors és a föld alá is el tud rejtőzni.Juuroumaru és Kageroumaru közűl inkább ő gondolkodik és csinál terveket hisz Juuroumaru még csak beszélni sem szokott. Inuyasha és Koga ölik meg őket,de Sango segít lelassítani Kageroumarut egy méreggel amit a földbe juttatott.

 

 

Musou:

inu692t.jpg

Naraku 6. reinkarnációja aki valójában Naraku emberi szívét vagyis Onigumó szívét hordozó arctalan lény.Naraku nagyon régóta szeretett volna megszabadúlni Onigumo szívétől,mert így sebezhető és Musou az első akivel próbát tesz,hogy képes-e Onigumo szíve nélkül kordában tartani a testét. Akkor még szüksége volt rá és visszaolvasztotta a testébe mielött Inuyasha megölte volna.Arcal azért nem rendelkezett,mert Onigumonak nagy égési sérülései voltak,de a legsúlyosabb az arca volt ami teljesen összeroncsolódott.

 

 

Hakudoushi:

hakudoushi5.jpg

Név Jelentése: Fehér gyermek

Horoszkóp: Halak

Naraku 7. reninkarnációja. Talán Hakudoushi Naraku leghűebb és legerősebb szolgálója. Kezdetben csak egy csecsemő volt aki képes volt a beszédre és belelátni az emberek lelkébe és irányítíni azt.Majd egy pap ketté vágta és külön vált egy csecsemőre ő volt Akago és egy nagyobb gyermekre Hakudoushira.Hakudoushi hidegvérrel képes ölni és nagyon erős.Csak akkor hal meg ha elpusztítják Naraku szívét.Késöbb szövetkezik Naraku ellen aki büntetésből megöleti Inuyasháékkal.

 

 

Akago:

akago.png

Akago Hakudoushi másik fele és Naraku emberi szíve. Rá főleg Kanna vigyáz,de Naraku neki ajándékozott egy gömböt,hogy elrejtse az auráját és,hogy ne találják meg.Akago késöbb szövetkezett Kagurával, Hakudoushival és Muryoumaruval akinek a testében rejtőzött,hogy megölje Narakut és az Ékkő egyesítésével Naraku helyébe lépjen ám Naraku számított az árulására és ismét magához vette.

 

 

Toran: 

toran.jpg

Toran egy félelmetes macska szellem aki a nagy kutyaszellemmel annak idején nagy háborút vívtak. A háborúban a macska szellemek elvesztették a mesterüket és,hogy ezt megbosszúlják megakarják ölni a nagy kutyaszellem 2 fiát.Inuyashát és Sesshoumarut. Toran képessége,hogy a botjával képes mindent megfagyasztani.

 

 

Shunran:

shunran.jpg

Shunran szintén egy macska szellem aki képes a virágszírmokkal elkábítani az ellemfelét.

 

 

Shoran:

shoran.jpg

Shoran is egy macska szellem.Ő a fején lévő fejpántból képes villámokat szórni.

 

 

Karan:

karan.jpg

Macska szellem. Képessége a tűz használata és teremtése.

 

 

Hyounekozoku no oyakata:

signore-pantere.jpg

Ő a macska szellemek vezetője aki a nagy kutyaszellemel vívott harcban elesett. A megmaradt macskaszellemek elhatározták,hogy feltámasztják a mesterüket ami sikerült is,de miután feltámasztották a halálból a vezér a macskák ellen fordúlt és 3 alatvalóját is felfalta,hogy visszatérhessen.Őt Sesshoumaru győzi le a Tensaigával és ezzel megmenti a macskákat.

 

 

Bankotsu:

iy_youkai158.jpg

Faj: Ember

Kor: 17

Fegyver: Banryu

Név Jelentése: Barbár csont

Csapat: 7 Harcos

Bankotsu a 7 harcos vezetője,mert puszta kézzel is erősebb a társainál. Ők 7-en egy felbérelhető zsoldos emberek voltak akik a nagy háborúkban azok oldalára álltak akik többet fizettek,de már annyira veszélyesek lettek az emberek számára is ,hogy összefogtak ellenük és megölték őket.Késöbb Naraku keltette életre őket az Ékkő szilánk segítségével. Azok után Naraku szolgálatába álltak,viszont Narakunak ők csupán puszta eszközök voltak a céljai eléréséhez így a végén simán feláldozta őket sőt Bankutsu életét a saját kezével vette el.Bankotsu legnagyobb ellemfele Inuyasha volt aki veszített volna ellene ha nem használ démoni erős ahoz legyőzze Inuyashát hisz akkor nem tudta volna használni az ellenhullámot.A Legjobb barátja Jakotsu.

 

 

Jakotsu:

519gb3apxil._sx500_.jpg

Faj: Ember

Név Jelentése: Kígyó csont

Fegyvere: Jakotsutou

Személyiség: Bolondos,Fúrcsa,Könyörtelen

Csapat: 7 Harcos

A 7 harcos egyike.Jakotsu és Bankotsu régi barátok.Ők alapították a 7 harcost.Jakotsu mindig úgy tesz ahogy azt Bankotsu kéri ahogy jó barátokhoz illik.Kicsit fura figura ugyanis oda van Inuyasháért,de Mirokut is helyesnek tartja.Mikor közelebbről megnézi Sesshoumarut megjegyzi,hogy ő is jóképű,de Inuyasha jobban tetszik neki.Koga viszont nem az esete.A vágya az,hogyha nem tudja megölni Inuyashát Inuyasha keze álltal haljon meg.

 

 

Renkotsu:

renkotsu.jpg

Faj: Ember

Név Jelentése: Fémfeldolgozó csont

Képessége: Tüzet fúj a szájából

Csapat: 7 Harcos

Renkotsu folyton Ginkotsu társaságában van,mert általában Renkotsu az aki új fegyverekkel ruházza fel Ginkotsut. Viszont nem hajlandó behódólni sem Narakunak sem Bankotsunak.A megszerzett ékköveket sem adja át Bankotsunak amivel végleg magára vonja Bankotsu haragját aki a puszta kezével öli meg,ezért.

 

 

Ginkotsu:

496637_1279664800062_full.jpg

Faj: Ember

Név Jelentése: Ezüst csont

Fegyvere: Huzalok,Lőfegyverek,egyébb fegyverek

Csapat: 7 Harcos

Ginkotsu egy hatalmas gépszörny akinek az egész teste gépből van.Az összes fegyverét Renkotsu rakja fel és fejleszti ,ám még ez sem bizonyúl elégnek Koga ellen.

 

 

Kyoukotsu:

36bedeacf4_27204441_o2.jpg

Faj: Ember

Név Jelentése: Sötét,Gonosz csont

Fegyvere: Láncos buzogány

Csapat: 7 Harcos

Kyoukotsu hatalmas termettel és étvággyal rendelkezik. Még a 7 harcos újboli megjelenése elején ő volt az első aki meghal méghozzá Koga által.

 

 

Mukotsu:

1535295625.jpg

Faj: Ember

Név Jelentése: Köd csont

Csapat: 7 Harcos

Mukotsu a 7 harcos méregkeverője aki nem fegyverekkel hanem igen erős méreggel intézi el az ellemfelét. Őt Sesshoumaru öli meg a mérgező karmaival mikor is megpróbálja arra kényszeríteni Kagomét,hogy a felesége legyen.

 

 

Suikotsu:

suikotaau.jpg

Faj: Ember

Név Jelentése: Alvó csont

Fegyver: A kezére erősíthető karmok

Csapat: 7 Harcos

Suikotsuban 2 személyiség is rejlik. A Hakurei-hegy közelében előjön az orvos énje aki mindenkin segíteni szeretne így nagyon sok gyereket örökbe is fogad. Sugetsu doktornak nevezik hisz egy rövid idejig a Hakurei-hegy lábánál lévő faluban él. A másik énje egy könyörtelen harcos aki bárkit képes megölni szemrebbenés nélkül. Folyton küzd egymással ez a két személyiség. A halála elött viszont Suigetsu doktorként halt meg.Aként aki valójában lenni szeretett volna.

 

 

Tsubaki:

51ljqle3tkl._sx500_.jpg

Tsubaki és Kikyo között dölt el,hogy melyik papnő fogja őrizni a Szent Ékkövet. Mivel Kikyot választották helyette a shikigamiával megpróbálta halálra marni Kikyot,de ő visszaverte a nyílvesszejével a Shikigamit.Annyit még tudott tenni,hogy megátkozza Kikyot hogyha szerelembe esik akkor annak tragikus vége lesz.Tsubaki késöbb a sötét papnőként jelent meg akit Naraku felbérelt arra,hogy ölje meg Inuyashát és Kagomét.Még a Szent Ékkövet is megkapta,hogy a terve sikeres legyen,de Inuyasha megölte.

 

 

Hiten:

hiten.jpg

 Hiten a Villámfivérek idősebbik tagja akik megölték Shippo apját és ezzel Inuyasha első erős ellenfelei lettek. Hiten 3 Ékkő szilánkot bírtokolt ami nagy erőt kőlcsönzött neki. A lándzsájából képes volt villámokat szórni és a cipőjével repülni. Azomban a testvére elvesztése iránt érzett fájdalom miatt Inuyashának őt is sikerült legyőznie.

 

 

Manten:

manten.jpg

Manten a Villámfivérek fiatalabbik tagja. Ő Shippo igazi ellemfele,mert ő viseli az édesapja bundáját. Nagyon érzékeny a kinézetére,mert ő nem örökölte az apja kinézetét hanem az édeanyjáét.Mindig is egy nagy halykoronára vágyott így hajszereket kotyvaszt fiatal lányokból amitől azt hiszi,hogy dús hajkoronája lesz.Képes a szájából tüzet okádani és még 2 Ékkőszilánkkal is rendelkezik.Inuyasha átszúrja a Tessaigával.

 


 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 853567
Hónap: 7150
Nap: 239