Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gonoszok 2

Gonoszok 2

 

 

Abihime:

109721_512x288_generated.jpg

Abihime egy nagyon erős szellem. Akkor jelenik meg amikor Naraku azt kutatja,hogy hogyan tudna átmenni a Túlvilág és az Élők világa között lévő köztes Világba.A Nagy kutyaszellem Sírjába.Naraku szövetséget ajál Abihimének,hogy segít összegyűjteni az emberek vérét ami ahoz kell,hogy Abihime anyja meggyógyúljon a sérüléséből. Abihime azomban nem bízik Narakuban és esze ágában sincs behódólni.Mikor elég vért gyűjtöttek össze Abihime anyja Tekkei megpróbálta megölni Narakut,de ő erősebb volt és a vérét felhasználva átjutott a köztes világba.Abihime busszút akart állni az anyja miatt így megtámadta Narakut és őt is megölte.

 

 

Tekkei:

tekkei.jpg

Tekkei Abihime anyja aki súlyosan megsérült egy csatában.Szüksége volt az emberek vérére,hogy visszanyerje az erejét.Ehez Naraku is segétkezett,de csak azért,hogy a vérét felhasználva átjusson Inuyasha apja sírjába. Miután visszanyerete az erejét Naraku lefejezte és a testéből előtörő vérfolyó utatnyitott a Köztes Világba.

 

 

 

Moroumaru:

inu1653t.jpg

Moroumarut Hakudoushi teremtette szellemekből,de kezdetben lélekkel nem rendelkezett.Teljesen üres volt addig amíg Goryoumaru halála után el nem nyelte a lelkét.Késöbb Naraku a testébe rejtette Akagot az emberi szívét.Akago átakarta venni Naraku helyét azzal,hogy megöli és megszerzi a Szent Ékkövet ezért fokozottan megerősítette Moroumarut külömböző szörnyek megölésével és képességeik elnyelésével.Azomban Naraku számított Akago árulására és mielött megölhették volna Narakut ő végzett Moroumaruval és ismét magába olvasztotta Akagot és az Ékkövet.

 

 

Kohaku:

kohaku.jpg 

 Faj: Ember

Kor: 11

Név Jelentése: Borostyán kő

Nővéte: Sango

Kohaku Sango kisöccse aki ugyanúgy szellemírtónak tanúlt mint a többiek ám az első bevetésén amikor egy távoli palotában kellett legyőzniük egy pók szellemet.Naraku megátkozta a palota urát aki szellemé változott és az irányítása alá vette Kohakut.Ő akarata ellenére megölte a társait és az apját.Sangot nem tudta megölni,mert ő ellenált,de mielött megmenthette volna a palota katonái lelötték őket és Kohaku meghalt.Sango pedig túlélte valahogy. Késöbb Naraku egy szilánkal eletre keltette Kohakut,de az emlékeit kitörőlte,hogy irányítani tudja és még több szörnyüségre kényszerítse. Azomba szépen lassan Kohaku emlékezni kezdett és eldöntötte,hogy megöli Narakut.Sikerült elszöknie Naraku karmaiból,de továbbra is veszélyben van,mert Narakunak szüksége van az Ékkő szilánkra ami a hátában van.

 

 

Gatenmaru:

gatenmaru.jpg

Gatenmaru egy lepke szellem aki egy gonosz nőgyílkos rablóbanda feje. Inuyasha számára nagyon erős ellenfél,mert Inuyasha akkoriban a szellemvérével küzdött és meg is volt sérülve.Gatenmaru begumózta Inuyashát és Miroku a Tessaiga nélkül. Mivel Inuyasha élete veszélyben volt ismét átvette az irányítást felette a szellem vére. Gatenmarut sikerült legyőznie,de az összes emberét is legyílkolta sőt még Kagoméékra is rátámadt volna,de Kagome észheztérítette még időben.

 

 

Garamaru:

garamaru.jpg

Garamaru szintén egy lepke szellem aki szívből utálta Gatenmarut sőt örült annak,hogy Inuyasha megölte. Viszont mivel Inuyasha és a többiek betévedtek az erdejébe nekik sem akart kegyelmezni. Mindegyik köré egy gumót helyezett ami nem testileg sebezte őket hanem az elméjüket támadta meg.Mindenki elé a legszörnyűbb emlékét vetítette elé vagy azt ami számára a legfájdalmasabb.Mindenki meghalt volna ha Inuyasha le nem győzte volna a álmát és nem segített volna a többieknek is. Utánna végeztek Garamaruval.

 

 

Kaijinbou:

044.jpg

Kaijinbou Totosai tanítványa volt aki ugyanúgy képes volt szellemkardokat készíteni. Ám akikor elkészíti a Tokijint Sesshoumarunak a kard gonosz aurája megszállja és arra kényszeríti,hogy támadja meg Inuyashát,de ő megöli.

 

 

 

Gokurakuchou,Paradicsommadarak:

paratiisilintu.jpg

A Paradicsomadarak Koga klánjának a legnagyonn ellensége akiket Kagome segít legyőzni azzal,hogy képes látni az ékköveket.

 

 

Hoshiyomi:

hoshiyomi.jpg

Hoshiyomi egy nagyon erős szellem aki beleszeretett egy papnőbe Tsukiyomiba.Hogy Tsukiyominak ne kelljen többet harcólnia erősebbé akart válni,hogy megvédje őt így készítetett 2 kardott Kaijinbouval. Ám a kardok gonosz aurája megszálták őt és teljesen más emberré változtatták.Tsukiyomi,hogy megszabadítsa a kardoktól lepecsételte egy erekjébe és a kardokat egymástól távol rejtette el.Mikor kiszabadult az erekjéből Hoshiyomi bosszút akart álni mindenkin. Megkereste mind a 2 kardott.Az egyik a Hakurei hegy belsejében volt elrejtve ami előkerült mikor a hegy összeomlott.A másik Akitoki családjának a bírtokában volt amit könnyen megszerzett ,mert Akitoki épp akkor akarta elvinni a kardott a Hakurei hegyhez hogy az megtisztítsa a gonosz aurától,mert a használójának balszerencsét okozz.Azomban Tsukiyomi szelleme megjelent és elmondta,hogy mit történt valójában.

 

 

Saimiyoushou,Pokoldarazsak:

beeeees.jpg

A Pokoldarazsak Naraku mérgező darazsai akiket szivesen hazsnál arra,hogy megvédjék őt vagy esetleg felderítésre vagy,hogy magához csaljon valakit.

 

 

Ryuukotsusei:

3783561761_a19335cfcf.jpg

Ryuukotsusei egy hatalmas erejü sárkány szellem volt akit még  Inutashia Inuyasha apja is úgy vol képes megfékezni,hogy a karmával a fához szegezte.A karma pontosan a szíve felett volt beágyazódva a testébe.Viszont Naraku feltámasztotta azzal,hogy eltávolította a karmot a testéből így Inuyashának azzal kellett szembedéznie amivel még az apja sem bírt el.Viszont Inuyasha teljesítette a feladatát és előtudta hívni az ellenhullámot amivel nem csak a szélborda erejét zudította Ryuukotsuseire hanem a saját támadásának az erejét is amitől meghalt.

 

 

Yura:

yura_02.jpeg

Yura a hajak úrnője.Egy hajdémon. Majdnem a legelső szörnyeteg akivel Kagome szembetalálkozik.Elveszi Kagométől az ékkövet amit egy madár szellemtől szereztek.Inuyasha és Kagome így megkeresik őt,hogy visszvegyék.Yura a rejtekhelyére vezeti őket a hajszálak segítségével amit Kagome tisztán lát Inuyasha pedig nem. Yura mindenképpen megakarja ölni Inuyashát,mert nagyon tetszik neki a hosszú ősz haja. Kagome amíg Inuyasha harcól Yurával meglátt egy piros koponyát amikor a rejtekhelye tönkremegy mikor beleütközik Kagome nyílvesszeje.A piros koponya volt Yura szíve így csak akkor halt meg amikor a koponya tönkre ment.

 

 

Mukade Jourou,Százlábú démon:

millepiedi.jpg

Egy ilyen Százlábú démon rántja Kagomét a kútba a 15.szülinapján,mert mikor Kagome a kút közelében van a testében lévő Ékkő életrekeltette ezt a szellemet aki érzete az Ékkövet Kagome testében és meg akarta kaparintani.Így Kagome átkerült a Középkori Japánba. Késöbb megjelenik ugyanez a szellem és Inuyasha győzi le.

 

 

Urasue Kija:

urasue.jpg

Urasue egy gonosz papnő volt aki képes volt feltámasztani Kikyot. Készített neki egy agyag testet és Kagome lelke segítségével visszahívta Kikyo lelkét.Ezek után Kikyo a testét csak is fiatal lányok lelkével tarthatja egyben,de ugyanúgy járkálhat az élők világában mintha még mindig élne,de továbbra is halott maradt. Urasue azért támasztotta fel Kikyot,hogy segítsen neki Ékkő szilánkokat keresni,de a saját teremtménye ölte meg maga Kikyo.

 

 

Shishinki:

xx_shishinki.jpg

Shishinki valamikor Inuyasha és Sesshoumaru apjának ellenfele volt,de allúl maradt ellene. Ő volt az aki eredetileg bírtokolta a Meido Zangetsu h-t.Tőle vette el ezt a képességet Inutashia.Késöbb Shishinki bosszút akart állni a leszármazotjain,de Sesshoumaru  a Meido Zangetsu h tökéletesítésével az alvilágba kűldte.

 

 

Byakuya:

byakuya_2evad_13.jpg

Byakuya Kagura helyét vette át Naraku csapatában.Az ő feladata inkább csak az üzenetek átadása és kémkedés volt vagy csak,hogy ellenőrizze,hogy elvégzik-e a feladatukat azok akiket Naraku megbízott valamit.Képessége az illúzió teremtés és,hogy egy hatalmas Shikigami madáron is képes repülni.A hátán lévő kardot soha nem húzza ki,mert annak a használata az életébe lerűlne.Naraku ezt kihasználva arra kényszeríti,hogy elnyelja az Alvilág kapujának energiáját és megvágva vele Lagomét az Ékkő belsejébe kűldje.

 

 

 

Toukajin:

tokajin.jpg

Toukajin valaha ember volt és bölcsnek tanúlt,de mivel túl fárasztó volt számára az örökös tanulás szövetséget kötött Nimmenkával a szellemfával és mikor evett ez emberarcú gyömülcseiből maga is félszellemmé változott. Célja,hogy megalkossa a hosszú élet gyömölcsét így rengeteg emberi életett vett el,hogy tápot készítsen belőlük Nimmenkénak. Késöbb maga Nimmenká veszi el az életét és testét felhasználva járni is képes lesz. Inuyasha azonban könnyedén elintézte miután fel kelt a Nap.

 

 

 

Kawamaru:

kawamura.jpg

 

Urashue teremtménye akire anyjaként tekint.Enju bátyja akit arra kényszerít,hogy agyagkatonákat készítsen amivel átveheti a világ feletti uralmat. Terve azomban sikertelen volt,mert hát közbe szólt ami bátor,erős félszellemünk és kis csapata Inuyasha és a többiek.

 

 

zgtfres.jpg

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 10
Összes: 853581
Hónap: 7155
Nap: 246