Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Honey and Clover (anime)

honey___clover_07.jpg

  

Történet:

 

Ez egy szívszorító szerelmes történet. A történet egy művészeti egyetemen játszódik. A főhőseink ott találkoznak egymással és barátkoznak össze. Öt barátról szól Hagumi, Ayumi, Morita, Mayama, Takemoto. Mindegyikük nagyon tehetséges művész. Hagumi híres művész lesz, de balesetet szenved és súlyosan megsebesült,úgy, hogy nem tud többé semmit sem csinálni. Moritából üzletvezető lesz. Ayumiból cserép készítő. Mayamából hát ilyen szerkesztő segítő féleség. Takemoto templomokat épít ujra mondjuk inkáb asztalosnak. Takemoto első látásra szerelmes lesz Hagumiba,ahogy Morita is. Ayumi Mayamát Mayama,viszont egy Rika nevű nőt szeret. Haguminak nagyon nehéz döntés kell meghoznia, és a tanárját  vagy akivel él őt választja. A tanár úr Shuuji is Hagumit szereti. Majd ő fog segíteni Haguminak felépülni a balesetből. Eközben Mayama főnöke beleszeret Ayumiba. A végén asszem talán Ayumi is megszereti. Hát töményen ennyi. Szerintem nagyon szép történet és csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

 

Szereplők:

 

 

Hagumi Hanamoto:

-animepaper.net-wallpaper-standard-anime-honey-and-clover-hagu-in-pink-101232-meow0209-preview-afe488ca.jpg  

-animepaper.net-picture-standard-anime-honey-and-clover-artbook-p140-a-166397-bouinbouin-preview-571c7a15.jpg

hachikuro10_hagu.jpg

bab399f09da20f0a1f542156523820ac1253550495_full.jpg

  

 

Kor: 19

Hajszín: szőke

Szemszín: kék

Hagumi elejinte nagyon szégyenlős lány. Mindenkitől megijed és Shuuji mögé áll, de majd lasacskán kibontakozik és egy nagyon kedves és gondoskodó, lesz. Ayumi lesz a legjobb barátja. A tavaszi kiálításon ahol egy gyönyörű szép festett képét állították ki,azonban ez a nap egy tragédiát is tartogatott a számára,hisz egy hatalmas üvegtáblát feldöntött a szél, ami ráesett és súllyosan megsebesült. Ezután soha nem tudott festeni, csak akkor fog meggyógyúlni ha egy nagyon fájdalmas kezelésen vessz részt. A három fiú között Shuujit választotta és ő fogja támogatni és segíteni neki.

 

 

Ayumi Mayama:

honey-and-clover-anime41.jpg

34898.jpg.png

ayumi-yamada.jpg

  

 

Kor: 22

Hajszín: vöröses barna

Szemszín: kék

Ayumi egy vicces lány. Ha egyszer valaki piát ad neki akkor mindig berug. Nagyon szereti Mayamát, de ő nem viszonozza az érzelmeit. A barátai mind szerelmet vallottak neki,de ő visszautasította őket. Majd amikor dolgozni kezd, akkor Mayama főnökénél fog ő is dolgozni. Mayama főnöke beleszeret Ayumiba, de elejinte nem viszonozza ezt. Majd késsőbb talán igen.

 

 

Morita Shinobu:

hc20201mv2.jpg 

80736.jpg

85199c73b7271652966178ce4b08214e1246786416_full.jpg

 

 

Kor: 24

Hajszín: fekete

Szemszín: fekete

Morita egy nagyon hülye srác. 6 éve bukott meg + még 2 év tovább képzésre is visszajárt. A tanárját mindig kikészíti. Egyszer még a TV-ben is benne volt. Nagyon szereti Hagumit, Hagumi is szereti Moritát,de helyette Shuujit választja. Morita Hagumiért még a munkáját is feladná. Van egy bátja ő lesz majd a menendzsere. Moritának még senki nem látta a szobáját. Volt amikor nem tudott bemenni a saját szobájába ezért Takemotonál aludt.Nagyon vicces és lökött srác.Sokszor eltűnik időkre amikor állítólag dolgozik és mindig egy köteg pénzel jön vissza ami a többieknek is szemet szúr.Mindig hülyéskedik és szórakozik,de azért a komoly arcát is láthatjuk.

 

 

Takumi Mayama:

mayama.jpg 

55031.jpg

honeyandclover06pk6.jpg

 

 

Kor: 22

Hajszín: barna

Szemszín: sötétbarna

Mayama egy érdekes srác. Odafigyel a barátaira főleg Ayumira. Ő csak a munkának él Rika miatt. Eleinte Rika visszautasítja Mayamát, de ő nem adja fel és küzd érte. Ez meg is hozza az eredményét, mivel sikerrel jár. Mindig vissz valamit a barátainak. Ayumit mindig visszautasítja, ezért nagyon sokszor megbántja.

 

 

Yuuta Takemoto:

13.jpg  

ab86491600_54982620_o2.png

6a00d4141c3e8a6a4700e398d6bfc50001-500pi.jpg

  

 

Kor: 19

Hajszín: barnásszürke

Szemszín: barnásszürke

Takemoto egy nagyon kedves srác. Eleinte még nem tudja miben jó, de utána rájön. Mégpedig a fafaragásban. Nagyon szereti Hagumit, de amikor kell akkor elengedi. Mindig vele van amikor kell. ez is bizonyítja, hogy még ő segít  neki elállítani a csuklását. Mégis úgy dönt, hogy elmegy villágot nézni. Csak gondolt egyet és elindult biciklivel. Ott találkozott egy nagyon rendes társasággal, mégpedig templom újjáépítőkkel. Akkor jön rá mit is akar igazából.

 

 

Shuuji Hanamoto:

honey-and-clover-shuuji-hanamoto-dreadful-loneliness.jpg 

52787.jpg

                  17hanamoto.jpg

  

 

Kor: - 

Hajszín: fekete

Szemszín: fekete

Shuuji az egyetemen tanára, így egyben mindenkinek is. Hagumival él együtt, mert már régóta ismerik egymást. Ő segít mindenben Haguminak. Nagyon szereti őt és Hagumi a végén őt fogja választani. Az ő régi barátja Rika.A legjobb barátja és Rika összeházasodtak,de Rika volt férje meghalt. Moritát soha nem kedvelte annyira ,mert rivalizáltak Hagumiért.

 

 

Rika Haruda:

honey-and-clover-rika-harada-3.jpg 

66035.jpg

 

 

Kor: -

Hajszín: világosbarna

Szemszín: világosbarna

Rika egy visszahuzódó nő. Shuuji legjobb barátja akár csak a férje aki sajnos meghaltegy autóbalesetben, Rika meg súllyosan megsebesült. Magát okolja ez miatt, mivel ő vezette a kocsit. Kezdetben visszautasítja Mayama érzéseit, de utána beleszeret és együtt lesznek.

 

 

Takami Nomiya:

nomiya_cute.png 

bscap0486.jpg

nomiya25g.jpg

  

 

Kor: -

Hajszín: szőkésbarna

Szemszín: barna

Nomiya Mayama főnöke. Ő lesz szerelmes Ayumiba. Először megveti, de utána szerelmes lesz belé és elfelejti Mayamát. Nomiya mindent megtesz Ayumiért. Nagyon rendes ember, de Mayama nem kedveli.

 

 

Miwako és Yamazaki:

144066_512x288_generated.jpg

 

Ők Nomiya alkalmazottai. Elvileg szeretik egymást. Kicsit furik ha megnézitek az animét akkor tudnifogjátok miért, de nagyon jó fejek és segítőkészek.

 

 

 

clover-wp.jpg

 

A Honey and clover 2 évados anime.Az első évad 24.részes,a második évad pedig 12.részes.Egy igazi szerelmes történet amiből a dráma elengedhetetlen vígjátékba búrkolva.Teát nagyon humoros és ami a legjobb benne,hogy mindenki számára boldogan végződik.

Gyertek máskor is!!

Üdv:YUME

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 853566
Hónap: 7149
Nap: 238