Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hellsing

hellsing20101.jpg

 

Történet:


Ez a történet arról szól, hogy a Hellsing szervezet harcol a vámpírok ellen. A Hellsing szervezetnek, viszont van egy titkos fegyvere, egy olyan vámpír aki a vámpírokat öli. Neki az a neve,hogy Alucard (alukárd), ő fogadalmat tett a szervezett vezetőjének Integra Hellsingnek. Viszont van egy komandós osztaga is. Akit a vámpírok megharapnak azok vagy zombik lesznek, vagy ők is vámpírok. Egyszer amikor Alucard feladatot kapot,hogy öljön meg egy vámpírt akkor az a vámpír elfogott egy lányt. Alucard választás elé állította,hogy élni akar vagy meghalni, mivel így is úgy is átlötte volna. A lány az életet választotta. Így amikor meghalt a vámpír, a lányt is vámpírrá tette. A lány neve Victorya (viktoria). Az egész történet róluk a hellsing szervezetről szól és persze az ellenségeikről.

 

 

 

Szereplők:

 

Alucard: 

hellsing2.jpg 

1246417564_3583_full.png

hellsing-ultimate.jpg

Ő a hellsing szervezet vámpírja. Alucardot csak a veszélyes vámpíroknál vetik be. Az ő mestere Integra. Őt védelmezi,de egyben Victoria mestere is. Alucard halhatatlan, mivel ahányszor szétlövik mindig összeszedi magát. Ő a leghatalmasabb vámpír. Aki az utjába kerül azt megöli. Több szintü ereje van, ez az ellenség erejétől függ,hogy melyiket használja.

 

 

Seras Victoria:

seras_wallpaper.jpg

seras-victoria-hat.jpg

20080225seras.jpg

Victoria kezdetben ember volt,de Alucard vámpírrá tette. Ő a Hellsing szervezet komandossaihoz kerül. Kezdetben nem akart vért inni,de Alucard azt monta,hogy ha nem iszik akkor a teste legyengül. Alucard Victoria mestere. Kezdetben sok gondja van azzal,hogy vámpír,de szépen lassan megbarátkozik vele. Victoria kiváló lövész.

 

Integra Hellsing:

integra_hellsing.jpg

483ea163-d81e-11df-8228-a8bfc396a36f.jpg

hellsing20ultimate01037_from_we-lov.jpg

Integra a Hellsing szervezet vezetője. Az apja őt választotta a testvére (Integra bácsikája) helyett, aki meg akarta ölni Integrát. Viszont az apja halála elött azt mondta Integrának, ha bajban van, akkor keressen meg egy szobát, amibe be van zárva az ő kisérleti eredménye, ami majd megvédi. Amikor a bácsikája rátalált bement abba a szobába és ott találkozott Alucardal. Ő megvédte és Integra lett Alucard mestere. Neki is nehéz dolga volt, mivel a kerekasztal tagjai mindig ellene voltak. Ő egy kemény határozott nő.

 

 

Walter C. Dornez:

hellsing___walter_by_pepek.jpg

hellsing-walter.jpg

3363792758_fe98b95e02.jpg

Ő a Hellsing család inasa és Integra jobb keze. Integráért feláldozza magát. Ő csinálja a Hellsing szervezet fegyvereit pl...Alucard pisztoját vagy Victoria fegyverét. A beceneve az volt,hogy kaszás. Ugyan úgy ő is zombikat ölt. Az ő fegyvere damilok,de olyanok amik szétvágnak mindent.

 

 

Helena:

helena.jpg

hellsing20ultimate01002_from_we-lov.jpg

helena0051451631.jpg

Helena egy mellék szereplő. Helena is egy vámpír,de viszont sohasem iszik vért, ezért a teste elgyengült. Sajnos ez fogja okozni a végzetét is. Ő majd Victoriának fog segíteni,de igazából csak könnyveket szeretne olvasni. Sok barátját ölte meg a Hellsing szervezet,de ő mégsem bántotta Victoriát.

 

 

Alexander Anderson (atya)

alexander_anderson-s_bayonets.jpg 

alexander.jpg

alexanderanderson.jpg

Ő róla nem tudok sokat csak azt,hogy az egyház tagja és ő egy tisztitó. Ő is vámpírokat öl. Egyszer Alucard ellenfele is lesz,de nem tudják befejezni a csatát. Ő egy szihopata, mert nem csak a vámpírokat öli meg hanem aki ott van a Hellsing szervezetből is.Szerintem őrűlt és sajnos nagyon erős is.

 

 

Incognito:

incognito.jpg

1131056989_incognito.jpg

hellsing-incognito.jpg

Ő lesz Alucard legfőbb ellenfele. Ő is ugyan úgy vámpír, mint Alucard. Hatalmas ereje van. A jelek a testén igazábol olyanok, mint a fémlapok ha lejönnek róla. Victoriát is el találta egy ilyen. A végső harcban ő és Alucard fog küzdeni. Kemény harc lesz,de végül Alucard győz. Ő fogja megölni Helenát is. Kíméletlenül ől.

 

 

poiuztr.jpg

 

A Hellsing egy 13. részes anime.Nagyon ajánlom aki egy igazán izgalmas történetet szeretne látni ahol mindig történik valami izgi.Vérse ugyan,de nem hiszem,hogy bárki is rosszakat álmodna tőle.

Gyertek máskor is Üdv:Yume

 

    

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 853556
Hónap: 7152
Nap: 233