Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ghost In the Shell Anime

 

A Ghost in the shell egy 2 évados anime.Az első évad a Stand Alone Complex (S.A.C) 26.részes a második évad a Ghost in the shell Stand Alone Complex 2nd GIG (vagyis A második állás) 23. részes.

Egy nagyon fantasztikus világba kalaúzol el bennünket ez az anime.Tulajdonképpen a jövőbe kalaúzol el ahól az ottani rendőrség életébe kukkanthatunk bele.Igazán ajánlom nektek ezt az animét.

Gyertek máskor is Üdv:Yume

 

ghost-in-shell-sac-2ndgig-cast-01b.jpg

 

Történet:

Ez egy nyomozós, komandos anime. A 9 szekcióról szól. A főszereplő egy Motoko nevü nő. A kilences szekció sok ügyet göngyölített fel. A legnehezebb ügy az egy lázadás volt amit egy Kuze nevezetü ember fog vezetni. Kuze Motoko legjobb barátja volt gyerekkorában, de ők nem is tudják ezt, hogy ők ismerik egymást. Ez a lázadás a  japán menekültek voltak. Mivel a kormány nagyon rosszúl bánt velük. Bezárták őket koszos helyre stb.. Aki szereti a komandós, nyomozós,sorozatokat a ghost in the shell kiválló lesz számára. Még a mátrix film is róla merítet ihkletet. A legérdekesebb benne, hogy ők egy kiber világban élnek. Ott már mindenkinek kiberagya, kiberteste van. Köztük Motokonak is. Nekem nagyon tetszet ezt csak ajállani tudom.

 

 

Szereplők:

 

 

Motoko Kusanagi:

1226956676_ghost_in_the_shell_38.jpg

thamajor2.jpg

purpleghostinashell.png

Motokot álltalában úgy hívják, hogy őrnagy. Ahogy már mondtam ő a főszereolő. Kuzéval még gyermekkorukban találkoztak a korházban. Motoko balesetet szenvedet és teljesen kiber testet kapott. Amikor kiengedték Kuse azt hitte, hogy Motoko meghalt, ezért csak papírgólyát hajtogatott. Mivel Kuse csak az egyik kezét tudta mozgatni és csak, azért nem akart kiber testet, mert akkor nem tudott volna papírgólyát hajtogatni. Egyszer Motoko vissza ment a korházba, hogy rávegye Kuzét arra, hogy kiber testre váltson. Viszont nem ismerték meg egymást. Végül sikerül, de azóta nem találkoztak. Motoko a 9 szekciónak osztagának a vezetője. Okos, bátor, kemény nő. A fegyverét jól használja és kiváló poker arca van. Az osztagból ő a legjobb.

 

Bato:

kokaku-kidotai-stand-alone-complex-solid-state-society-original.jpg

2sac8x05.jpg

230px-ghost_in_the_shell_stand_alone_complex_batou.png

Ő szerintem szerelmes Motokoba. Álltalában az ujjoncok kiképzője. Őt a tachikomák nagyon kedvelik. A fegyverével ő is jól bán, de pusztakezes harcban is jó. Nagyon makacs ember. Motokoért mindent meg tenne. A maga feje után is szokott menni, de csak ritkán.

 

 

Togusa:

379606583_465b468471.jpg

togusa2.jpg

togusa.jpg

Az egész szekcióba neki van egyedül családja és neki egyedül nics semmije ami kiber. Még a régi már elavult pisztolyát sem cserélte le. Az osztagból a legönfejűbb. Viszont ha valaki segítséget kér azt megmenti, még ha ő maga bajba is kerül. Meg még a legfiatalabb is.

 

 

Ishikawa:

4830a683-d81e-11df-8228-a8bfc396a36f.jpg

5289.jpg

sac22x03.jpg

Ő az osztag számitógép hekkere. Ami kell azt megtalálja ahova be kell törni oda betör. Őt álltalában nem fegyveres akciókban vetik be hanem valahol elrejtőzik és az információkkal, amit talál segítí őket.

 

 

Saito: 

517629721_085dffd8c1.jpg

5287.jpg

char_30410.jpg

Ő a szekció orvlövésze. Egyszer párbajoztak Motokoval. Akkor vesztette el a szemét. Azt hitte, hogy Motoko még nem töltötte le a softvert ami annyit jelent, hogy az ő golyója fog előbb betalálni, de tévedet mert Motoko póker arca hibátlan volt. Akkor azt hitte, hogy meghal, de Motoko magához vette azóta vele van. Ő a legjobb pókerban.

 

 

Pazu:

pazu.jpg

pazu_188.jpg

Ő róla nagyon semmit sem tudok csak annyit, hogy nagyon csöndes visszahúzódó. Egyszer egy ügyben valaki rá akarta terelni a gyanut azzal, hogy az ő arcát használja. A végén kiderül, hogy a régi barátnője. Nem akar soha komoly kapcsolatot.

 

 

Bouma:

5288.jpg

2486.jpg

Hát ő az az egy akiről a történetbensem tudunk meg semmit. Talán ő Ishikawával szokott dolgozni.

 

 

Aramaki Daisuke:

aramaki9.jpg

char_3467.jpg

char_30414.jpg

Ő a 9 szekció vezetője.Más szóval a főnök. A hivatali ügyeket ő intézi a feladatokat ő adja meg. Kicsit mogorva vénember. Van egy bátja is. A nőknél népszerű.

 

 

Kazundo Gouda:

2sac4x04.jpg

Hát ő néha rossz néha meg nem. Igazából nem lehet tudni. Az arca megsérült egy balesetben csak, azért nem csináltat másikat, mert ez így drámai hatást kelt. Elvileg ő is egy nyomozó.

 

 

Kuze:

kuze10.jpg

kuze.jpg

Ő vele lesz a legtöbb gond a 9-es szekciónak. Nagyon okos, jól tervez jól harcol. Kuze Motoko legjobb barátja, és a végén rá is jönnek erre. Meg arra, hogy Kuze nem is rossz igazából. A menekülteket rácsatlakoztatja a kiber agyára és így tudnak komonikálni. Azért segít a menekülteknek, mert még nagyon régen megsajnálta őket. Az egész arcát nem tudja mozgatni mivel nem használta és, ezért hogyha beszél is a száját nem nyitja ki.

 

 

Tachikoma:

tachikoma.gif

tachikoma.jpg

Ők azok a robotok akiket a 9-es szekcio használ. Ők azóta, amióta létrehozták őket a személyiségüket keresik. A végén sikerül nekik.

 

 

14896793101707_ghost_in_the_shell_sac.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 853572
Hónap: 7152
Nap: 243