Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elfen Lied

 

Elfen Lied:

 

elfen_lied_lucy_768p.jpg

 

Történet:

Ez a történet nagyon szomorú. Viszont aki nem bírja a vért annak nem ajánlanám mivel szerves része az animének. A történet egy Lucy (lüszi) nevü lányról szól aki nem ember,sőt különleges ereje van. Ez az erő egy láthatatlan kéz, amit senki sem lát és csak két méterig ér el. Ezzel a kézzel sokmindenkit gyilkolt meg. Lucyt mindenki megvetette és bántotta főleg a szarvai miatt.(furcsa és különc volt) Még az apja is megvetette, kivéve egy fiú akinek Kouta (kota) volt a neve. Sokat játszottak és barátok lettek,de Lucy mérges lett Koutára és megölte a családját.Azért lett mérges,mert szerelmes lett Koutába,aki hazudott neki. Ezután Kouta és Lucy nem találkoztak. Lucyt elfogta az apja és bezárták egy intézményébe. Viszont Lucy megszökött,dde amikor kiért fejbelőtték és beleesett a tengerbe. Ahol a víz

a partra mosta. Akkor pont Kouta megtalálta unaka testvérével Jukával. Ők ketten befogadták és tanították mivel Lucy lelke kétté szkadt és két énje lett. Az egyik volt a védtelen ártatlan a másik pedig a hidegvérü gyilkos. Koutáék a kedves énjét elnevezték Nyunak,mert csak azt tudta kimondani,hogy Nyu. Ez a történet arról szól, hogy Lucyt keresi az apja és,hogy hogyan találja meg a szerelmet és a barátokat.

 

 

 

Szereplők:

 

Lucy (Nyu):

 

15.jpg                            

2504534649_a9e97bf4d0.jpg

elfen-lied-04.jpg

e90a8b1691ecb0_full.jpg

 

Szemszín:Rózsaszín 

Hajszín:Rózsaszín 

Kor:Kb...17

Személyiség:Hát mikor Lucy dühös lett akkor megölte Kouta családját. Akik megtámadják azokat megöli. Viszont amikor Nyu akkor a lénynek sem tudna ártani.Lucyként nagyon magányos,nagyon fáj neki az,hogy senki sem érti meg őt,de ez megváltozik amikor újra találkozik Koutával.

Lucyről: Minden fajtája belit azért zártak be abba az intézménybe,mert olyan képességekkel rendelkeznek ami akár az ember fölé is emelkedhet,de ezt nem engedhetik az emberek ugye,így be kell zárni őket és halálra kínozni,meg kisérletezni rajtuk. A fejlődésüket csak az gátólja,hogy nem tudnak szaporodni önállóan.Embereknek kell a világra hozni őket.Lucy az egyetlen aki képes erre azért a faj legfontosabb tagja és a legerősebb is.

 

 

 

Kouta:

 

elfenlied3.jpg                   

jhuiz87.jpg

 

Szemszín:Szűrke 

Hajszín:Fekete 

Kor:kb...17

Személyiség:Ha a nő ügyeket elvetjük akkor kedves fiú. Viszont nem határozott főleg a nőkkel. Tiszta szívébl szereti Yukát és Lucyt is.Nem igazán tudja eldönteni melyikük a fontosabb neki. Viszont nagyon bátor és segítőkész,gondoskodó.

 

 

Juka:

 

elfen_lied_yuka.jpg

elfen_lied_yuka.jpg

 

Szemszín:Barna   

Hajszín:Barna  

Kor:kb...17

Személyiség: Kouta unokatestvére.Juka nagyon gondoskodó mindig ő öltöztette Nyut. Kedves lány, viszont Nyut nem szerette mivel ő is Koutába volt szerelmes. Kouta elött mindig vidám még akkor is ha fáj amit lát. A végén összejöttek ahogy Lucyvel is. De mivel Lucy elment Jukával maradt.Nagyon szereti Koutát már gyerek kora óta.

 

 

Mayu:

 

elfen_lied_mayu.jpg

mayu2.jpg

 

Szemszín:Lila 

Hajszín:Sötétbarna   

Kor:kb...13

Személyiség:Nagyon kedves lány ahoz képest miket kellet megélnie. A nevelő apja mindennap megerőszakolta. Az anyja nem hogy őt védte volna hanem még őt hibáztatta hogy a férje miatta nincs vele. Ezért megszökött és talált egy kiskutyát. Koutáék őt is befogadták. Amikor velük volt akkor találkozott Nanával aki a legjobb barátja lesz.

 

 

Nana:  

 

elfen_lied_nana.jpg

normal_elfen_lied_002.jpg

  

Szemszín:Rózsaszín 

Hajszín:Rózsaszín 

Kor:kb...14

Személyiség: Úgy nagyon kedves lány ha nincs ott az apja. Azért, mert amit az apja mond azt még az élete árán is megcsinálja. Akit apának nevez az nem az igazi apja,de úgy tekint rá mintha az lenne.Úgy érzi,hogy csak az az ember törődik vele így ő a legfontosabb neki. Egyszer őt is elküldte,hogy ölje meg Lucyt. Természetesen Lucy nyert, Nana elvesztette mindkét karját és lábát.Mű végtagokat kapott utánna amit egy egy karjával rögzít a testéhez. Ő is olyan mint Lucy csak neki a karja hosszabb. Ő lesz Mayu legjobb barátja.

 

 

Mariko:

 

elfen_lied_mariko.jpg

mariko.jpg

 

Szemszín:Rózsaszín  

Hajszín:Rózsaszín  

Kor:kb...10

Személyiség:Ő Nana apukájának igazi lánya. De elvesztette és így Nana lett a lánya. De a végén megtalálta Marikót és őt választotta Nana helyett. Ez a lány mindenkit megölne aki az apja és közé állna. Őt is arra utasították,hogy ölje meg Lucyt. Sikerült legyőznie,de Lucy nem halt meg csak azt hitte. Ő is olyan mint Lucy vagy Nana csak neki volt a leghosszabb és a legtöbb karja, de viszont nem tudott járni mert testileg gyenge volt. Azt igérték neki ha teljesíti a feladatát  a testére erősített bomba nem fog felrobbanni,de be volt időzítve és amikor az apja őt választotta a karjaiban robbant fel vele együtt.

 

 

 

elfen-lied.jpg

 

Az Elfen Lied 13 részes.Tehát nem valami hosszú,de annál szórakoztatóbb. Egy igazi szerelmes történet amiben van szomorúság,boldokság,dráma. Azonban ennek az animének része az,hogy gyílkólnak benne és ezt mutatják is,de én nagyon ajánlom.

Jó szórakozást!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Matsu, 2012.12.07 20:29)

Nemrég néztem végig az Elfen Lied összes részét...

Az engem nagyon fel tud húzni, hogy valakit piszkálnak, mert egy kicsit más, mint a többi. Így megértem, hogy miért lett olyan, amilyen.

 

 

Profilkép
Facebook

Elérhetőség

Raposa Vivien

Pécs,Újhegy


Facebook-on: Raposa Vivi

vivu95@freemail.huArchívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 6
Összes: 853565
Hónap: 7150
Nap: 238